nlc.hu
Horoszkóp

Ez a közös az Ikrekben, a Mérlegben és a Vízöntőben

Tudj meg mindent a levegő elemű csillagjegyekről!

Víz, tűz, föld, levegő – minden csillagjegy e négy elem egyikének a hatása alatt áll, és meghatározza azoknak a személyiségét.

Az ősemelek szerinti besorolást nagyon sok rendszer használja. Ősi gyógyító módszerek, keleti filozófiai rendszerek szerint a négy (vagy öt elem) egyensúlya határozza meg fizikai- és lelki egészségünket, de ezek arányain múlik az is, hogy milyen a személyiségünk.

pár gitárral

Fotó: Unsplash

A három levegő elemű csillagjegy

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő, azaz a levegő jelek esetében leginkább az intellektuális és mentális energiák vannak a középpontban. Folyton gondolkodnak, elemeznek, és ami nagyon jellemző rájuk: nagyon könnyen elunják magukat. Mindig szükségük van inspiráló kérdésekre, szenvedélyes vitákra.

Miben erősek?

A gondolkodás, a logika erősen jelen van az életükben. Nagyon jól kommunikálnak, igazi társasági és társas lények. Kiválóan ösztönöznek, inspirálnak másokat. Őszinték, szókimondók, bár ezt nem fogadja mindenki kitörő örömmel.

Mik a gyengeségeik?

Ami előnyük lehet, az hátrányukra is válhat: hajlamosak túlgondolni a dolgokat. Ez határozatlansággá válhat, azaz gyakran döntésképtelenek. Időnként pedig megbízhatatlanok, mert egyszerűen úgy gondolják, bizonyos szabályok rájuk nem vonatkoznak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Rugalmas, bármikor képes megújulni. Nagyszerűen szervez és kovácsol össze közösségeket, és mivel a kommunikáció bolygója, a Merkúr uralja, soha nincs gondja azzal, hogyan fejezze ki magát.
Kíváncsi mindenre, nem ítélkezik, képes a dolgokat több szemszögből vizsgálni. Nagyon könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Elbűvölő és kedves társasági lény, akár az Ikrek. Habár ő nincs mindenkivel annyira jóban, válogatósabb, és kevés embert tart igazi barátjának. A Vénusz uralja őt, a szépség bolygója, ezért szereti annyira a Mérleg luxust, a szépséget, a művészeteket.
Kiváló diplomata, mindig az arany középutat, a békét és a harmóniát keresi: ezért nem is szívesen konfrontálódik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Szaturnusz, a rend és fegyelem bolygója teszi képessé, hogy a dolgok mögé lásson. Újító elme, képes meglátni a kapcsolatot a világ dolgai között, és folyton valami újon gondolkodik. Nem követ másokat, inkább őt követik, már aki képes a lépést tartani vele.
Önálló, erős, makacs személyi, aki nagyon önérzetes. Ezért nehezen alkalmazkodik, és azt is nehezen hagyja, hogy hozzá alkalmazkodjanak.

(via herway)

Ez is érdekelhet boldog szerelmespár tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top