nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. november 3–9. – A regeneráció újholdja

A csütörtök esti Skorpió újhold segít a testi, lelki, szellemi regenerációban. Utána a növő Hold „növeszti” mindazt, amit újhold napján „elültetsz”, elkezdesz. A holdhoroszkóp azt tanácsolja, hogy használd ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – november 3.: A Mérleg Hold a tegnapi naphoz hasonlóan abban segít, hogy megtaláld az egyensúlyt és a belső békét. Mivel levegős jegyben jár a Hold, sűrű szellőztetést javasol. És ha teheted, járművek helyett menj gyalog! Közben a fejedet is kiszellőztetheted. Öltözz fel jól, és nem fogsz megfázni!

Heti holdhoroszkóp

Újulj meg! (Fotó: Pixabay)

CSÜTÖRTÖK – november 4.: Az esti újhold újító hatással van rád, és mindarra, amiben újítani akarsz. A Skorpió a merészség jegye. Tehát legyél merész! Vállalj be merész újítást! Nem fogod megbánni. Legyen szó testi, lelki, szellemi témáról! A határt kizárólag te szabod meg. (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

PÉNTEK – november 5.: Ma egész nap a Skorpióban jár a Hold. Szóval nem maradtál le semmiről. Még ma is erősen hat a tegnapi újhold. Vagyis újíthatsz, megújulhatsz kívül-belül, testi, lelki, szellemi téren. Ez nagyszerű lehetőség. El ne mulaszd! És ne felejtsd meglocsolni a virágaidat, növényeidet!

SZOMBAT – november 6.: Hajnalban a Nyilasba lépő Hold egy egészen más hangulatot és energiaszintet hoz neked a hétvége nyitásaként. Mivel már nő a Hold, a beépítés, beépülés válik aktuálissá. Szóval érdemes tápláló pakolással kényeztetned a bőrödet. Ilyenkor hatékonyabban, nagyobb mértékben hasznosulnak a jótékony anyagok.

VASÁRNAP – november 7.: A Nyilas Hold a mai napodat is pörgőssé teszi. Tuti, hogy nem bírsz egy helyben maradni. Menj kirándulni, sétálni, sportolni! Vagy rakj rendet az otthonodban! Hihetetlen gyorsan fogsz végezni mindennel. A növő Hold arra is jó, hogy süssél valamit, mert most nagyra, magasra fog nőni.

HÉTFŐ – november 8.: A Hold hajnalban a fegyelmezett, koncentráló Bak jelbe lép, ami a hét elején fegyelmezetté és koncentrálni képessé tesz téged. Nem fogsz panaszkodni a munkára a mai napon, mert tudod, hogy attól nem lesz könnyebb. Közben ma kertészeti és fogászati tilalom van érvényben. Jó lenne, ha megfogadnád.

KEDD – november 9.: A Bak Hold szerint aktuális ma egy kis tervezés: gondold át az év hátralévő időszakát! Most van elég türelmed, mert kellően józan, fegyelmezett és céltudatos vagy ehhez. Le is írhatod a dátumokat, feladatokat, költségeket stb. Mára is fogászati tilalom van érvényben.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 03-09

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 03-09

 

A REGENERÁCIÓ ÚJHOLDJA

November 4-én, csütörtökön 22:15-kor a Nap és a Hold együtt áll a Skorpió jelében. Az újhold a Nap és a Hold együttállása.

Ez az újhold a Skorpió jelében lesz, ami neked a legjobb esély a testi, lelki, szellemi regenerációra. Ha betegeskedtél korábban, vagy bajlódtál megoldhatatlannak tűnő kihívással, akkor ennek az újholdnak intenzíven fogod érezni az erejét. Már csak azért is, mert a Mars is csatlakozik a Naphoz és a Holdhoz, és az Uránusz szemből rátesz még egy lapáttal.

Heti holdhoroszkóp

A Hold hat az életünkre (Fotó: Pixabay)

Az újhold mindig új ciklust indít. Akár egészségről, akár szerelemről, akár munkáról, akár pénzről van szó, totálisan újra számíts! Ha pozitívan állsz hozzá, akkor pozitív értelemben számíthatsz új fordulatra.

Amennyiben Skorpió szülött vagy, akkor neked ez az év legfontosabb újholdja. Most, a születésnapod közelében érdemes megállnod egy pillanatra. Gondold ki, hogy miben szeretnél újítani! Az újhold segítségével nincs lehetetlen, bármi újról legyen szó.

Az újhold csütörtökön este lesz. És még a következő napon is érezheted megújító hatását. Érdemes halványzöld vagy fehér gyertyát gyújtanod, és valami újat kívánnod. Függetlenül attól, hogy milyen jegyben születtél.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts meg egy fehér gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Ez is érdekelhet ElőadóteremElőadóterem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top