nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádak tanulni

Ezek a csillagjegyek imádnak tanulni

Vannak, akik a kihívást látnak benne, másokban kifogyhatatlan a tudásszomj, megint mások a tájékozottságtól érzik magukat magabiztosnak. A most következő négy csillagjegy szülöttei soha nem hagyják abba a tanulást.

Íme a zodiákus örök diákjai, akik felnőttként sem képesek elszakadni teljesen az iskolapadtól!

Bak

A Bakok minél tájékozottabbak, annál magabiztosabbnak érzik magukat. Mivel rendkívül fontos számukra a szakmai előmenetel, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ehhez szükséges ismereteket tökéletesen elsajátítsák, illetve pályájuk során folyamatosan naprakészen tartsák. A tanulásban fegyelmezettek és kitartóak, az elért eredmények pedig kifejezetten motiválják őket. A jegy szülöttei között gyakran találunk diplomahalmozókat.

Kos

A Kosok lételeme, hogy keresik a kihívásokat, és a tanulást is egyfajta kihívásként fogják fel. Szeretik bővíteni a tudásukat, és még inkább élvezik, amikor megcsillogtathatják azt. Egyáltalán nem félnek a számonkérésektől, vizsgáktól, sőt, ezek doppingolják őket igazán. Motiválólag hat rájuk, hogy a legjobb osztályzatokat szerezzék meg, kitüntetéseket vagy épp ösztöndíjakat nyerjenek el, és úgy általában véve, mindenkit felülmúljanak. Mindennek érdekében pedig még gyakran túl is teljesítik azt, ami egyébként szükséges vagy kötelező lenne.

ElőadóteremElőadóterem

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió szülötteinek szenvedélyük a tanulás és közvetlen segítség nélkül is könnyedén boldogulnak vele. Akár teljesen önállóan, autodidakta módon is képesek elsajátítani bizonyos ismereteket, illetve elmélyülni egy-egy tudományban. Ha rákattannak egy témára, nincs szükségük különösebb külső impulzusokra ahhoz, hogy hosszabb távon is megőrizzék iránta a lelkesedésüket. Sőt, a tanulást gyakran kifejezetten intim folyamatként élik meg. 

Szűz

A Szüzek természetes kíváncsisággal rendelkeznek, nagyon intelligensek, szeretnek kutatni és elemezni, mindemellett ráadásul született perfekcionisták is. A diákéveiket a lehető leghosszabb ideig elnyújtják, ám nem azért, mert lassan vagy nehézkesen haladnának a tanulással, hanem azért, mert egész egyszerűen kiválóan érzik magukat az iskolapadban és a lehető legalaposabban meg akarják ismerni az adott témát vagy szakterületet. Amikor aztán a kezükben a végzettséget igazoló, többnyire kiváló minősítésű oklevél, szinte azonnal késztetést éreznek, hogy valami új tanulnivaló után nézzenek.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top