nlc.hu
Horoszkóp

Indítsd be a tested öngyógyító képességét

Így gyógyítsd magad, ha föld jegyű vagy!

A szervezet képes helyrehozni a kisebb kibillenéseket. Ezért törekedj az egyensúlyra, hogy ne kerüljön sor komolyabb megbetegedésre.

Bízhatsz a tested öngyógyító erejében, de természetesen erős panaszok esetén semmi nem helyettesíti az orvost vagy a gyógyszeres kezelést. Ilyenkor például a jóga, vagy az ásványok használata csak kiegészítő terápia. De ha úgy élsz, hogy csupán enyhe tüneteid vannak, és azt is tudod, mit kell tenned – úton vagy az egészséges élet felé.

földön fekvő nő

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

A feszültség a nyakadban, és a felső háti szakaszban reked meg. Ez nem csupán hát- és nyakfájást okoz, de a merev izmok komoly migrénes tüneteket is okoznak. Naponta végezz fej- és vállkörzéseket, időnként menj el gyógymasszőrhöz. A lazításhoz a természet közelségére van szükséged: túrázz, sétálj és kezdj el meditációt gyakorolni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindent szeretnél kontrollálni az életedben, ez a görcsös vágy a gyomrodra és a bélrendszeredre van káros hatással. Stressz hatására emésztési zavaraid lehetnek, gyomorgörcs és puffadás okoz kellemetlenséget. Az elengedést kell megtanulnod, erre remek módszer valamilyen táncműfaj – ahol önfeledten kiengedheted a gőzt.

Bak (december 22. – január 19.)

Elégedettnek, kiegyensúlyozottnak látnak, pedig erősen hajlamos vagy a pesszimizmusra. Ez az elégedetlenség az ízületeid és csontjaid állapotán mutatkozik meg. Próbáld meg pozitívabban látni a dolgokat és ne keresd a hibát mindenkiben. Építsd le a mérgező kapcsolatokat, és fókuszálj a saját boldogságodra!

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top