nlc.hu
Horoszkóp

Ennyit alvásra van szükséged, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas vagy

A legkeményebb csillagjegyeknek is küzdenek az alvással

Sokan hajlamosak az alvásra úgy tekinteni, mint felesleges időpazarlásra. Ha eddig így gondoltad, ne tedd, egy idő után megérzed az elégtelen alvás káros hatásait.

Állítólag napi 4 óra alvásra volt szüksége Eisteinnek, de lássuk be, ez sokunkkal néhány nap után is végezne. Az alvásigényt nagyon sok minden meghatározza, például a csillagjegyed is, és ugyanúgy lehet rajta dolgozni, mint bármi máson, például javítható a minősége, csökkenthető a mennyisége a jóga nidrá módszerrel.

ébredő nő

Jó alvás után boldog az ébredés / Fotó: Unsplash

Kos: töltsd fel az elemeket

Elképesztő energiáid vannak, napközben fáradhatatlan vagy – majd képes vagy szinte bedőlni az ágyba, mint egy zsák. Jó lenne, ha a napi pörgés után időt adnál az agyadnak és szervezetednek, hogy pihenő üzemmódba váltson. Olvass, tornázz egy keveset, de csak lassú, nyújtó mozgást végezve. Elegendő 6-7 óra alvás, de az legyen valóban pihentető.

Oroszlán: aludd magad szépre

Imádsz lustálkodni, feküdni, henyélni. De ezt bármikor szívesen teszed, így pár nap elég ahhoz, hogy felboruljon a napirended. Ne nézz filmet az ágyban éjszakába nyúlóan, és késő délután már ne dőlj le szundítani. Ha olyan a munkád, inkább sziesztázz mindennap egy keveset, és hagyd hétvégére a lusta délelőttöket. A rendszeres alvás a szépséged kulcsa.

Nyilas: korábban feküdj le, hogy aranyat lelj

Inkább bagoly típusú vagy, nem jelent gondot késő este, vagy éjszakába nyúlóan dolgozni, tenni-venni. Úgy érzed, képtelen vagy korábban elaludni, és még rá is teszel pár lapáttal: sportolsz, vagy a telefonodat nyomkodod az ágyban. Ha nem tudtad, miért alszol el reggel, ébredsz nyúzottan, ez az oka. Próbáld meg pár órával előrébb hozni az ágyba bújást, és megváltozik az életed!

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top