nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a Skorpió tökéletes szexpartnerei

Szívesen szexel bárkivel a Skorpió, de ők a tökéletes partnerek a számára

Melyik csillagjegy passzol szexuálisan a Skorpióhoz? A válasz: mindegyik! Szívesen használ ki minden alkalmat, de azért ha kapcsolatról van szó, nem mindenki jöhet számításba.

A Skorpió csillagjegy (október 23. – november 21.) szenvedélyes, tüzes szerető, nem hiába ő a zodiákus legszexibb tagja. Szívesen ugrik fejest érzéki románcokba, ha nincs kapcsolatban, kényelmes számára az egyéjszakás kaland. Viszont ha párkapcsolatról van szó, magasak az elvárásai, nem mindenkivel tud hosszú távon egy hullámhosszon maradni.

szexi pár

A Skorpió csókját nehezen felejted el / Fotó: Unsplash

Bika: a vonzó ellentét

Az állatöv másik szexi jegye, aki a horoszkóp körében épp a Skorpióval szemben áll. Ez az ellentét csak fokozza a kémiát kettejük között. Mindketten imádják a kényeztetést, a fizikai élvezeteket – a szexen kívül az evés-ivás, a masszázs imádata is összeköti őket. Nagyon érzéki, felfokozott szexualitású kapcsolat lehet ez, ha nem válik egyikük sem túlzottan önzővé.

Skorpió: teljesen egy nyelvet beszélnek

Nem mindig jön ki ennyire jól két azonos csillagjegy, mint ahogy két Skorpió képes egymásra hangolódni. Imádják, hogy a másik előtt végre nem kell megjátszani magukat, ez a szexre is hatással van. Rendkívül nyitott, nagyon szenvedélyes partnerei egymásnak, szavak nélkül is megértik egymást, és bármikor, bárhol egymásnak esnek, ahol csak tehetik.

Halak: érzelmi összhangra alapozva

Két mélyen érző vízjegy, akik remekül megértik egymást. Ez a szexben az első pillanattól fogva előnyt jelent, nagyon hamar ráéreznek egymásra. A Halak imád és képes napokat az ágyban tölteni, amivel a Skorpiót teljesen leveszi a lábáról. Izgatja a Halak élénk fantáziája, és hiába töltenek együtt rengeteg időt a kapcsolat kezdetén, nem válnak unalmassá egymás számára.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top