nlc.hu
Horoszkóp

A Halak a legodaadóbb szerető

Ez a 4 csillagjegy a legtöbbet adja az ágyban

Ha eddig önző és vad szeretőkkel volt csak dolgod, ezzel a négy csillagjeggyel egy új szintre emelheted a testiséget.

A szex csodálatos kapcsolódás két ember között. Sajnos sokan nem képesek megnyílni a másik előtt, főleg, ha olyan csillagjegyekkel hozza őket a sors, akik túlzottan dominánsak, ami az érzékenyebb lelkűek számára ijesztő is lehet. Ők négyen képesek elfeledtetni a rossz élményeket.

szex a zuhany alatt

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Imádod a spontán, izgalmas dolgokat, és nincs ez másképp a szexben sem! A párod nagyon jól jár veled, mert elképesztően fel tudod izgatni, és rávenni őt, hogy legyen kicsit merészebb és szabadabb. Rengeteget adsz neki, mert nagyon szereted látni, milyen hatással vagy rá, és neked is akkor a legjobb, ha tudod: neki nagyon jó.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem vagy olyan szende, ahogy a csillagjegyed jelzi. Szeretsz kipróbálni szélsőséges dolgokat is a szexben, de a párod igényei mindig fontosak, csakis olyat csinálsz vele együtt, amit ő is szeretne. Nem vagy önzetlen, hiszen szeretnéd ugyanazt a kényeztetést visszakapni. De számodra a legnagyobb élvezet, ha ő is élvezi.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legkreatívabb szerető vagy, és imádod meglepetésekkel kényeztetni a párodat. Egy dologra kell csupán odafigyelned: ne csak akkor szerezz neki örömet, ha te vágysz a szexre, hanem vedd figyelembe az ő igényeit is. Ekkor végképp a legszerencsésebb lesz, odaadó és változatos együttlétekre számíthat.

Halak (február 19. – március 20.)

Az élet minden területén végtelenül odaadó vagy, a szexben is. Hosszas, gyengéd szeretkezésekre számíthat a szerelmed. Igen, fontos, hogy a szerelmedről van szó. A szex mással is élvezetes, de annak tudsz igazán sokat adni, akit mélyen, szívedből szeretsz. Ekkor a szeretkezés spirituális magaslatokba csap köztetek.

(via peacequarters)

Ez is érdekelhet szexi nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top