nlc.hu
Horoszkóp

A szerelemért még a játszmázást is feladják a levegő jegyek

Ilyen szerelmi életre számíts a négy őselem horoszkóp szerint

A négy őselem ereje a szerelmi életedbe is beleszól. A föld, a tűz, a víz vagy a levegő szülötte vagy? Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

A négy őselem meghatározó alapja az asztrológiának, de számos keleti misztikus rendszer is használja a föld, a tűz, a víz és a levegő négyesét. A testünk minden porcikája hozzákapcsolható egy-egy elemhez, és mindezek egyensúlya meghozza a vágyott testi egészséget, és a lelki harmóniát.

szerelmespár

Az ősz is meghozhatja a várva várt szerelmet / Fotó: Unsplash

Föld elemű csillagjegyek – Bika, Szűz, Bak

Pontosan tudod, hogy mire vagy képes. Tele vagy kreatív energiával, alkotási vággyal, de úgy érzed, valami (vagy valaki…) hiányzik ahhoz, hogy megadja a kezdőlökést. A legnehezebb dolog az életben számodra, türelmesen várni. Pedig most rózsát terem a türelem: érkezik valaki, aki megérti, ki vagy te, és mit szeretnél. Ebben a boldog állapotban képes leszel belevágni a terveidbe.

Tűz elemű csillagjegyek – Kos, Oroszlán, Nyilas

Túl sok olyan ember vesz körül, aki részesülni szeretne az érdemeidből. Egyesek a sikereidre pályáznak, másokat a népszerűséged vonz, vagy éppen a magabiztosságod. Ki kell választanod, ki az, aki önmagadért szeret. Ha ez sikerül, a néhány ember között olyan különleges személyre is rátalálsz, akivel több lehet a barátságnál.

Víz elemű csillagjegyek – Rák, Skorpió, Halak

Rengeteg hatás ér, árad a világban az információ. Minden, ami megérint, attól felfokozott érzelmi állapotba kerülsz, ezért elveszettnek, bizonytalannak érzed magad. Könnyű ilyen helyzetben inkább elengedni a gyeplőt, és zuhanni. De hozd ki belőle a legjobbat: aki most a kapaszkodód és biztonságot ad, arra mindig számíthatsz: párkapcsolatban főleg!

Levegő elemű csillagjegyek – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A te erőd a szavakban rejlik, és sokszor visszaélsz a hatalmaddal. Érzelmeket váltasz ki, vagy a céljaidért manipulálsz. De érkezik valaki, aki csak nevet a játszmáidon, és furcsa módon nem bosszant, sőt vonzónak találod. Ha működik a kémia, ne fogd vissza magad. Próbáld ki, milyen őszintén, játszma nélkül játszani, és hagyd, hogy szeressenek.

(via astrologyanswers)

Ezt olvastad már?

Ő lehet a tökéletes társad

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top