nlc.hu
Horoszkóp

Szeresd magad nagyon, ha Halak vagy

Ha a 3 érzékeny csillagjegy egyike vagy, máris készülj a télre!

Lehet, hogy egy kellemes tengerparton élnéd le legszívesebben az életed – de most hozd ki a legjobbat abból, ami van!

A vizes csillagjegyek közös eleme a víz, és ez nagyon is megmutatkozik abban, hogy mindannyian imádjátok a kellemes, langyos vízparti napokat. De ha nem vagy olyan szerencsés, hogy állandó húsz fok körüli hőmérsékleten élj, a tested és a lelkedet is fel kell készíteni: hamarosan itt a december!

teázó nő

A forró tea mindig jó választás, hazaérve egy hűvös napon / Fotó: Unsplash

Rák: romantika receptre

A has és a mellkas érzékeny pontod, mindig legyen elég ruha ezeken a területeken! És természetesen belülről is ügyelj mindkettőre. A sötét, szomorú időben hajlamos vagy kissé borúsan látni a világot, azaz melengesd a szíved cuki videókkal, sorozatokkal, na persze a szeretteiddel is. A forró italok átmelegítenek, a testednek is szüksége van rá. Forró chai, gyógyteák legyenek napirenden, és rózsakvarccal támogasd meg a lelkedet.

Skorpió: a belső rendrakás ideje

Az alhasadra ügyelj nagyon, a hideg igen ártalmas lehet rád nézve. A ginszeng jó hatással van a hormonháztartásodra, a kék csipke agát kristállyal pedig jobban tudsz majd befelé figyelni, amire most nagy szükséged van. Az őszi, téli időszak különösen alkalmas, hogy feldolgozd az év történéseit, a nagy érzelmeket. Szelektálj az otthonodban, jótékonykodd el a felesleges holmikat, és a lelkedben is tégy rendet, hogy az ünnepekhez érve kapcsolódni tudj a szeretteidhez.

Halak: a szeretet ereje

Vezess be tizenöt perces jógát reggelente, hogy lökést adj a nyirokrendszerednek, ez ugyanis a kényes pontja a szervezetednek. Fordított pózokkal segíts a keringésedet, a gyakorlás végén pedig pár perc szeretetmeditációval kedveskedj magadnak. Persze másoktól is nagy szükséged van erre, hiszen hajlamosak ilyenkor az emberek bezárkózni. Szervezz magadhoz baráti összejövetelt, látogass meg rég nem látott rokonokat. Ametiszttel erősítsd az immunrendszeredet, és maradj nagyon pozitív!

(via dailylife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top