nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek ideje kiállni magáért

Keresd a nagyobb önállóságot az életedben!

Úgy érzed, hogy egyedül nem boldogulsz? Mindig mások segítségére van szükséged? Lehet, hogy te is a három csillagjegy egyike vagy.

Nagyon sok olyan pillanat van az életünkben, amikor mások segítségére van szükségünk. Teljesen normális, ha egy szakítás után hazaköltözöl a szüleidhez, vagy egy szeretted elvesztése után nem tudsz egyedül maradni a lakásban. Emberek vagyunk, támogatjuk egymást – de meg kell tanulni egyedül is boldogulni, és nem magányosan, de egyedül is boldognak lenni.

zuhanó nő lilában

Engedd el magad: önállóan is képes vagy bármire! / Fotó: Unsplash

Rák: teljesen másokra hagyatkozol

Nem csak a nehéz helyzetekben engeded el magad, de sokszor csupán kényelemből választod a könnyebbik utat. Miért tennéd meg, ha más megteszi helyetted? Közben pedig mardosod magad: nem vagy elég jó… Ideje apránként sikerélményt szerezni! Kezdd kis lépésekkel. Amit eddig mást csinált, annak egy részét most te végezd. Örömteli lesz, amikor rádöbbensz: rengeteg dologra vagy képes önmagad.

Ikrek: társaság nélkül nem megy

A társaság, a párkapcsolat az a háló, ami mindig a felszínen tart, ha elesel. Szuper, ha olyan hátországod van, mint a szeretteid, akik mindig mögötted állnak. De vedd észre, hogy eljött a pont: egyedül már semmit nem akarsz! Ne félj azoktól a helyzetektől, ahol önállóan kell bizonyítanod. Kettős éned közül hallgass a bátor, magabiztos ikerre: csak egy betű választja el a sikertől!

Halak: a valóság fájdalmas lehet

Ha egyre többször választod a képzeletbeli világodat a valódi problémákkal szemben, össze kell szedned magad. Igen, a világ nem csupa szépségből áll. De te képes vagy mindig jót találni benne! A nehéz helyzet után mindig jutalmazd meg magad. Sportolj, meditálj, vegyél egy finom sütit, vagy segíts valakinek. Ez a valóság: a rosszat jó követi, és így tovább. A rosszat fogadd el, majd engedd el, a jót pedig élvezd nagyon!

(via thetalco)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top