nlc.hu
Horoszkóp

Így rázd le az ellenfeleidet, ha föld jegyű vagy

Sokkal több irigye van ennek a 3 csillagjegynek, mint gondolná

Roppant frusztráló, ha olyan dolgokért irigykednek rád, amiért vaskosan megdolgoztál. Ne hagyd, hogy ez megkeserítse az életed! Kerekedj föléjük!

Mindig lesz olyan negatív személy a környezetedben, aki nem tud túllépni azon, hogy nem ő e legjobb, a legsikeresebb vagy a legnépszerűbb. Akik nem tudnak megdolgozni a maguk sikereiért, és nem képesek elfogadni azt, hogy mindezért keményen tenni kell, soha nem  fogják támogatni a közösséget. Ha nem tudod őket támogatni a fejlődésben, a változásban, nem tehetsz mást: engedd el, és ne hagyd, hogy téged befolyásoljanak!

sikeres nő

Egyszerűen nevesd ki, aki irigy a sikereidre! / Fotó: Unsplash

Bika: a sikereidre féltékenyek

Nem is érted, hogy miért van ennyi irigyed. Hiszen mindenért megdolgoztál, amid van! Persze ebbe nem gondolnak bele, csak a felszínt látják. Ne hagyd, hogy ezzel cukkoljanak! Aki bántani akar, visszaélhet azzal, hogy türelmes vagy, és először magadban próbálod elintézni a dolgokat – aztán egyszer csak kirobban belőled. Ne tedd meg nekik ezt a szívességet, nevesd ki az irigykedőket!

Szűz: ne hagyd magad eltántorítani

A rosszakaróidat az bosszantja a legjobban, hogy maximalista vagy. Tudják, hogy addig teszed a dolgod, amíg az tökéletes nem lesz, és közben képes vagy a hibáidból is tanulni. Mit tehetnek akkor? Megpróbálnak addig piszkálni, amíg hibát nem vétesz. De jól tudod, hogy az önfegyelmed a legnagyobb fegyver: egyszerűen hagyd figyelmen kívül őket! És tedd még jobban, amit teszel: ez fogja őket igazán bosszantani!

Bak: a türelmed lesz a nyerő

Elképesztően kitartó vagy, ha kitűzöl egy célt. Most a cél az lesz, hogy minél tovább húzd a játszmát az ellenfeleiddel! Ugyanis azt várják, hogy végre valamibe belebukj. De nem számítanak azzal, hogy te képes vagy végtelen türelemmel kivárni a játék végét! Hidd el, ők fognak hibázni és nevetségessé válni, ha te végig kimért, hűvös és higgadt maradsz. Képes vagy végigcsinálni!

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top