nlc.hu
Horoszkóp

A Mérlegnek a szerelmével közös célok kellenek

4 csillagjegynek be kell látnia, mi az igazán fontos a párkapcsolatban

Minden párkapcsolatban van olyan hullámvölgy, amikor ismét meg kell keresi az értékeket. Tedd ezt te is, kettőtök boldogságáért!

Bármekkora szerelemmel indul egy kapcsolat, mindig eljön az a pont, ahol lekerül a kezdeti rózsaszín szemüveg. A hétköznapoknak is megvannak a maga szépségei, és ti is ugyanolyan fontosak lehettek egymásnak: de el kell fogadni a változást. Sőt, meg kell találni a szépségeit!

szerelmespár tengerparton

A nehézségek a szerelemeben összekovácsolhatnak / Fotó: Unsplash

Kos – egyre több az eltérés

Most már látod, miben különböztök, és ez néha zavar. Ezt ne éld meg hátrányként! Gondolj arra, hogy külön-külön minél többet adtok a közösbe, annál jobb lesz. Azt nézd, hogy melyikőtök milyen pluszt visz a kapcsolatba, és örül a sokszínűségnek.

Ikrek – nem ért meg igazán

Úgy érzed, a szerelmed nem érti, hogy mit szeretnél, és ezért néha feleslegesen vitatkozol vele. Higgadj le, és gondolt át: te tudod, hogy mire vágysz valóban? Elmondod ezt neki, úgy, hogy megértse? Ezeket a kérdéseket tisztázd, majd beszéld meg vele. Az ilyen beszélgetések viszik előrébb a kapcsolatot.

Oroszlán – túl komolyan vesz

Nagyon sok olyat mondasz a pillanat hevében, amire később nem is emlékszel. Aztán kikéred magadnak, hogy a párod számonkér rajtad dolgokat! Fogadd el, hogy neki a kimondott szó fontosabb, mint neked. Találjátok meg a középutat, ami mindkettőtöknek járható: olyat ígérj, amit be is tudsz tartani.

Mérleg – mások a céljaitok

Egyre jobban az az érzésed, hogy ellenkező irányba haladtok. Valóban eltérő az irány? Vagy tulajdonképpen azonos cél felé haladtok, csak másképp? Nem baj az, ha a kapcsolatban eltérő dolgokat akartok. De beszéljétek meg, ki mit szeretne, és legyenek közös tervek is, amik összekovácsolnak.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top