nlc.hu
Horoszkóp

Ez lehet 3 forrófejű csillagjegy titkos fegyvere

Így nézhetnek szembe a tűz csillagjegyek a legőszintébb érzéseikkel

Teljesen őszinte vagy magadhoz? Tudod, hogy honnan jönnek a hatalmas indulatok, a szenvedély? A naplóírás segít.

Aki az önismeret útját járja, mindig elér arra a pontra, ahol szeretne kendőzetlenül szembenézni önmagával. Amióta írás létezik, az emberek terápiaként használják, hiszen a leírt szavaknak erejük van. Naplóírás közben olyan gondolatok, olyan felismerések jönnek elő, amit ott voltak addig is valahol mélyen a tudatodban: de most szembesülhetsz velük.

naplót író nő

A tűz jegyek valószínűleg egy izgalmas helyen fognak naplót írni / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Mindig magabiztos, ambiciózus és önfejű vagy, magas hőfokon égsz. De mi az, ami valóban megmozgat? Mi az, ami annyira lázba hoz, hogy tűkön ülve várod, hogy végre belevághass? A naplód segítségedre lesz. Írj arról, milyen dolgok iránt érzel valódi szenvedélyt, elhivatottságot. Körvonalazódni fog, hogy mi az életcélod, erre használhatod az írás, az önreflexió erejét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Hajlamos vagy drámaian eltúlozni mindent, és sokszor úgy beszélsz az életedről, mintha színház volna az egész világ. Maradjunk is a művészeteknél! Képzeld el, hogy az életed inkább egy múzeum. Mit szeretnél látni a falakon? Mik azok a pillanatok, amire szívesen emlékszel, és mi az, amire a jövőben vágysz? Gondolkozz képekben, jegyzetelj, és meglátod a valódi értékeidet?

Nyilas (november 22. – december 21.)

Hatalmas mesélő vagy, az emberek isszák a szavaidat, amikor az életedről, a kalandjaidról mesélsz. Írj így a naplódban is, de tedd hozzá az érzéseidet, félelmeidet. Látni fogod, mi vonz igazán, és mi az, amit csak a társaság kedvéért színezel ki annyira. Ezt az irányt kövesd, akkor fogsz a boldogság felé haladni. Talán egy napon mások is olvashatják a soraidat.

(via littleinfinite)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top