nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás napjuk lesz

Ébresztő tippek 3 álmatag csillagjegynek

Reggel hét, és a buszon már azt hallgatod, hogy valaki már kora reggel túl van a futáson, friss kalácsot sütött, vagy megmentette a világot… hogyan képesek minderre?!

Természetesen nem kell elhinni minden dicsekvést egy ilyen kora reggeli órán, és téged se befolyásoljon, hogy ki, mit és hogyan csinál. Másban vagy jó, de ha szeretnél jobb lenni, mindig van rá mód – például arra, hogy csodásan induljon minden nap!

reggeli kávé

Nem lehet mindenkinek ilyen kilátása, de csodás reggele igen! / Fotó: Unsplash

Bika: adj magadnak időt

Egy icipicivel korábbra állítsd a vekkert. És amikor felkelsz, tíz percig semmit ne csinálj, csak ami rólad szól! Főzz teát, kávét, hallgasd meg a kedvenc számod, nézd az esőcseppeket vagy a napsugarakat. Tanulj meg magadra hangolódni, és utána jöhet a nagyvilág. Sokkal éberebb, erősebb és tettre kész leszel, ha magadra fordítod a napod első kis szeletét.

Oroszlán: furcsa, de önbizalomra van szükséged

Mindenki magabiztosnak lát, de te tudod, hogy már kora reggel képes vagy magad nyomasztani az aggályaiddal. Pillants magadra: mennyi mindent értél már el! Most pedig lélegezz. Pár perc légzőgyakorlat lecsendesít, utána nyugodtan és friss fejjel áttekintheted, mi dolgod lesz ezen a napon. Szépen, sorjában akarj mindent, ne egyszerre, a siker nem késlekedik.

Bak: ne adj alább a rendből

Talán plusz munka, de a reggeledre már előző este készülj. Szedd össze a szükséges holmikat, és tegyél rendet. Reggel ágyazz be, és úgy rendezd a lakást, vagy legalább egy szegletét, amilyen letisztultan csak tudod. Erre van szükséged ahhoz, hogy a gondolataid, az érzéseid is elcsendesedjenek. Ebből a nyugalomból fogsz táplálkozni egész nap, méghozzá bőségesen!

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet Szundi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top