nlc.hu
Horoszkóp

5 csillagjegy számára fordulópont a mai 11-es nap

Ennek az 5 csillagjegynek megváltozhat az élete a mai napon

Tudtad, hogy különleges nap van? A 11-es szám olyan együttállást mutat, ami más napokon nem fordul elő az év során. Élj vele!

Mindenkinek meghatározó lehet a mai sorsfordító nap, aki 11 óra 11 perckor elindítja ezt a kellemes meditációs hangfelvételt. A zene különlegessége, hogy 852 hertz hangtartományban szól, ami az OM mantra frekvenciája, a megvilágosodás rezgése.
De ezenkívül van más is: öt csillagjegynek ez a nap olyan lehetőségeket hoz, amivel élve gyökeresen megváltozhat az életük.

boldog nő

Bízz az ösztöneidben! / Fotó: Unsplash

Bika: állj elő a titkos terveiddel

Egy ideje fontolgatod a változást. A mai nap olyan energiát tartogat neked, amik összehozzák az ehhez szükséges erőket. Nem a véletlen műve lesz, hogy kiket sodor az utadba. Fogalmazd meg a kérdéseidet a szakmai életeddel és a karriereddel kapcsolatban – hidd el, összeáll a kép!

Rák: koncentrálj az intimitásra

Add át magad a furcsa érzéseknek! Ma valami megváltozik benned, a szexualitáshoz és intimitáshoz való viszonyodban átszakadnak a gátak, átalakul a kisugárzásod is. Ha párkapcsolatban élsz, ez új dimenziót tár fel, ha párkereső vagy, olyan ember nyithat feléd, akire nem is számítottál.

Mérleg: szeresd magad

Feszültséggel és önbizalomhiánnyal teli időszakodat élted, de ma végre kapcsolódhatsz a belső gyermekhez, aki nagyon nagy szeretetre vágyik. Rádöbbenhetsz, hogy ez csak elhatározás kérdése: szeresd és tiszteld magad! Olyanokat tehetsz ismét, amit jó ideje nem. Felszabadultan élvezd az őszt, akár teljesen egyedül – de önmagaddal.

Nyilas: ne élj többé félelemben

Menekültél valami elől, amiről nem tudtad, hogy mi lehet. Ez a belső nyugtalanság nem hagyott lecsillapodni, otthont teremteni, elkötelezni magad. A mai nap felismerése számodra, hogy az otthon, a biztonság önmagadban van. Bárhol lehetsz, bárkivel, csak rajtad múlik, hogy széppé teszed. Hidd el, innentől menni fog a dolog, akinek pedig jönnie kell, érkezik.

Halak: találd meg a mentorodat

Nem találod a helyed egy ideje. Útvesztőben vagy, a spiritualitást béklyónak érzed, nem pedig lehetőségnek. De ne csüggedj, megtalálod valakiben az útmutatást. Érkezik valaki az életedbe, aki megtanít újra hallani a belső hangodat. Rengeteg csoda rejlik benned, ne hagyd, hogy a negatív érzések kiirtsák a teremtő energiát.

(via wellandgood)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top