nlc.hu
Horoszkóp

Ha a te számod a 11, ne hagyd ki ezt a lehetőséget

Használd ki a misztikus napot, holnap csupa 11-es szám jön!

Számold ki, hogy mennyire áll hozzád közel a 11-es szám. Ha nem ez a születési számod, akkor is ragadd meg a holnapi különleges lehetőséget!

A holnapi napon különös együttállás, szinkronicitás tanúi lehetünk. A hónap száma is a 11 lesz, a nap száma is, és rendkívül felerősödik a hatás, ha 11 óra 11 perckor megragadod az alkalmat – akár életed eseményeinek felgyorsítására.

lepkét tartó nő

Hagyd, hogy a lelked szárnyaljon / Fotó: Unsplash

Különösképpen neked szól

Ha a tizenegy a te számod. Lehet, hogy novemberben születtél, lehet, hogy valamelyik hónap 11. napján, vagy ha összeadod a születési évedet, hónapodat és napodat, 11 jön ki. Ez esetben a te életedben még nagyobb jelentőséggel bír ez a nap.

Miért más ez a nap?

A két tizenegyes napján sajátos lelki folyamatok jöhetnek felszínre. Rádöbbenhetsz, hogy milyen egybeesések vannak az életedben, észreveheted azokat a mintákat, amik segíthetik a fejlődésedet, vagy éppen hátráltatják.
Lehetséges, hogy ezen a napon felpörögnek az események, hirtelen olyan visszajelzéseket kapsz, amire nem is számítottál, vagy valami felismerés éppen ezen a napon áll össze.
De azon se lepődj meg, ha elbizonytalanodsz, vagy a semmiből zavaró, negatív érzések jönnek elő.

Élj a lehetőséggel

A tizenegyes szám a fejlődés, a nyitás száma. Így a holnapi nap különösen alkalmas arra, hogy a spiritualitásban előrébb lépj. Hogy szembenézz önmagaddal, a félelmeiddel. Hogy végre összeálljon benned, mit és hogyan kell cselekedned ahhoz, hogy önmagad jobb verziója lehess.

Az ébredés napja

A holnapi nap a 11-es számot képviseli, ami az univerzumban az intuíció, a belső hang, a magasabb tudat száma. Holnap elindulhatsz a belátás, a megvilágosodás felé. Szokatlan, furcsa érzéseket tapasztalhatsz, de fordulj feléjük szeretettel, és csak figyeld meg. Ha eljön ez a pont, az azt jelenti, jó úton jársz. Fogadd be ezt a kozmikus hullámot.

Ezt tedd holnap 11 óra 11 perckor

A belső ébredés, és minden ember ébredésének az előremozdítása érdekében hallgasd ezt a meditációs zenét, legalább 11 percen át. A szeretet frekvenciája hallható benne, egy olyan frekvencia, amit hallva az univerzum legmagasabb erőihez kapcsolódhatsz.

(via medium)

Ez is érdekelhet nő virágokkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top