nlc.hu
Horoszkóp

5 angyal, aki meghozza a változást

Szerencsét hozó angyalok: csak a kérésedre várnak

Az életben mindig jó, ha egy kis szerencse segíti a dolgaidat. Bármilyen keményen küzdesz, az extra támogatás jól jön.

Jól tudják ezt az angyalok is, amikor véletlenszerűen besegítenek itt-ott, még ha nem is kéri őket erre senki. A védőangyalok figyelnek azokra az emberekre, akik mellé ki lettek rendelve a fogantatásuk vagy születésük pillanatában. De nagyon szívesen támogatnak, ha egyenesed hívod őket, mert konkrét dologban szeretnéd kérni a segítségüket. A maradék idejükben pedig figyelnek, hogy kinek tolhatják meg kedvesen és meglepetésszerűen az élete szekerét.

nő angyalszárnyakkal

Kapcsolódj az őrangyalodhoz / Fotó: Unsplash

1. Asinel, a szerencse angyala

A boldogság és a szerencse angyala. Kérd őt, jöjjön, amikor jónak látja. De akkor is kérheted, ha pontosan tudod, miben és hogyan van segítségre szükséged. Mindig örömteli lesz az érkezése, egy idő után a jelenlétét is megérezheted.

2. Stamiel, a siker angyala

Ha önbizalomhiányos vagy és szomorú, Stamiel lesz a te támaszod. Akár a munkádban van szükséged rá, akár pénzbeli támogatás jönne jól, őt kérd. De a magánéletben is buzgón segédkezik.

3. Emkiel, a pénz angyala

Bonyolultak és nehézkesek az anyagi ügyeid? Ő hozza el a megváltást! Örökösödési ügyek, üzleti bonyodalmak esetén is hívhatod.

4. Karmael, a karma angyala

A nehéz élethelyzetek megoldója. Ha tudod, hogy tenned kell a jobb karmáért, és olyan bonyolult szituációk sorozata lép fel az életedben, ami biztosan előző életek terhét cipeli, Karmaellel könnyebben átvészeled az embert próbáló időszakot.

5. Tattwaiel, az öröm angyala

Nem tudod, mi hiányzik az életedből? Folyton levert vagy? Tattwaiel az utadba pottyantja a szükséges derűt! Vidám, optimista embereket, élethelyzeteket segít elő, és életedbe visszatér a nevetés, a humor, a boldogság.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top