nlc.hu
Horoszkóp
Megőrülnek, ha nem rájuk figyel mindenki

3 csillagjegy, akik folyton a középpontban akarnak lenni

Mindig övék az utolsó szó, mindent elkövetnek, hogy rájuk szegeződjön a figyelem. Három csillagjegy mindennapjairól van szó, esetleg te is köztük vagy?

Rendkívül bosszantó lehet, ha van egy ilyen ember a közeledben. Egy kolléga, aki nem hagy másokat érvényesíteni. Egy ismerős, aki nem hagy szóhoz jutni senkit a vacsoraasztalnál. Kik ők, és miért csinálják ezt?

kézenállás

Egyesek akár a fejük tetejére is állnak, csak figyeljenek rá / Fotó: Unsplash

Ikrek: a társaság középpontja… na de mindig?

Imádod a történeteit, a legnagyobb nevetéseket neki köszönheti a társaság. Mondja, mondja a magáét, és nem lehet őt otthagyni, mert annyira izgalmas. Vagy esetleg azért, mert megsértődne? Mindkettő igaz. Bárhol, bárkivel szóba elegyedik, csak valaki hallgassa őt. Okos, művelt, de a háttérben más is van: attól fél, ha nem figyelnek rá, nem elég értékes ember.

Skorpió: lehengerlően figyelemfelkeltő

Van egy sajátos megjelenése, nem is kell tennie semmit azért, hogy minden szempár őt vizslassa. Szeret titokzatosnak látszani, és bármennyit is oszt meg magából, soha nem tudhatod, hányadán állsz vele. Ugyanis rendkívül érzékeny. Ez a menő, ellenállhatatlan páncél elrejti a hibáit, és nagyon megbántódik, ha valaki mégis felfedi azokat. Vigyázz vele, hogyan kritizálod, sajnos nagyon bosszúálló.

Oroszlán: megőrül, ha nem figyelnek rá

Ő ennek a hármasnak a királya. Tényleg mindent megtesz azért, hogy csakis rá figyeljenek. Feltűnő és határozott, domináns és túlzásba hajlóan drámázik. Rendkívül fárasztó lehet egy idő után a jelenléte, főleg, ha esélyed sincs mellette kifejezni a gondolataidat, érzéseidet. Egy idő után mindenki feszeng a közelébe, de sokszor a felettesei, közeli szerettei sem merik leállítani. Ha így történik, éktelen haragra gerjed, és kioszt mindenkit… majd játssza a sértődöttet. Amikor egy Oroszlán végletesen ilyen, súlyos önbizalomhiány áll a háttérben.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top