nlc.hu
Horoszkóp

3 bosszúálló csillagjegy szakítás után

Ne kívánd, hogy ez a 3 csillagjegy az exed legyen!

Egy idilli párkapcsolat nem ér véget, de ha mégis létezik idilli szakítás, egy biztos: utána az exed nem próbálja ellehetetleníteni az életed.

Ha te vagy az a fél, aki már nagyon ki akart lépni a kapcsolatból, akkor sem egyszerű a lezárás. Egy párkapcsolat végét is meg fel kell dolgozni, el kell engedni a felgyülemlett érzéseket. Te tudod, hogy milyen gyorsan megy neked, és mikor vagy kész egy új kapcsolatra. De vigyázz, ha e három csillagjegy között van az exed, nem könnyíti meg a továbblépést!

nő táblával

„Én itt vagyok, te pedig nem” / Fotó: Unsplash

Skorpió (október 23. – november 21.)

A legszexibb csillagjegy. Szenvedélyes, érzelmes és hűséges, viszont hajlamos rá, hogy birtokolja a másikat. Nem véletlenül szakítasz vele te, ő viszont ezt nem bírja elviselni. A büszkeségét annyira bántja a kudarc, hogy igyekszik befeketíteni az új párod és a szeretteid előtt. Durva pletykákat terjeszt, és azt akarja: szenvedj úgy, ahogy ő.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A leghiúbb csillagjegy, aki nem is ismeri be magának: valaki képes őt otthagyni. Fájdalmasan szenved a szakítás után, magányba burkolózva várja, hogy bocsánatért esdekelve visszatérj. Amikor leesik neki, hogy ez nem fog megtörténni, teljesen kiakad, és az új partneredet veszi célba. Írogat, hívogat téged, nála pedig úton-útfélen felbukkan. Vigyáz rá, hogy ne legyen zaklatás, amit csinál, a célja, hogy jól felidegesítsen titeket.

Bak (december 22. – január 19.)

Míg a párkapcsolatban hűvös és megfontolt társ, a szakítás során forrófejű és őrjöngő ellenféllé változik. Persze mindezt nem mutatja ki, a megfelelő pillanatra vár, amikor már azt hiszed: ő is túl van rajtad. Ekkor rád zúdítja az összes baját, olyan dolgokat is felró a kapcsolatból, amire nem is számítottál. Nagyon megbánt, de rendezd el magadban: ez volt a célja vele! Ő is megbánja, de az maradjon az ő baja.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top