nlc.hu
Horoszkóp

A legféltékenyebb csillagjegyek

Ezek a legféltékenyebb csillagjegyek

Kinél a bizalmatlanság, kinél a túlzott önkritika, másoknál a feltűnési vágy az, ami beindítja a féltékenységet.

Ezeknek a csillagjegyeknek az életében bizony igencsak meghatározó szerepet tölt be az a bizonyos zöld szemű szörny…

Skorpió

Az összes csillagjegy közül a Skorpiók azok, akik még inkább hajlamosak a féltékenységre. Eleve rendkívül bizalmatlan természetűek, ha pedig a dolognak még komolyabb tétje is van – például szerelem, szakmai előmenetel –, akár szélsőségessé, betegessé is válhat a féltékenységük. Szemrebbenés nélkül állnak elő hamis vádakkal, azonban előfordul, hogy éppen ezzel rombolják a kapcsolataikat vagy teszik tönkre a lehetőségeiket. 

Szűz

A Szüzek rendkívül önkritikusak és ebben gyökeredzik a féltékenységük is. Gyakran érzik úgy, hogy nem elég jók a párjuknak és az emiatt biztosan kikacsint a kapcsolatból, vagy épp azt, hogy nem teljesítenek elég jól a munkahelyükön és mások sokkal jobbak náluk. Bár ezek az érzések az esetek többségében alaptalanok, a jegy szülötteinek ettől még igencsak megnehezítik az életét.

Féltékenység

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok az élet minden területén igénylik a fokozott figyelmet és ha ezt – megítélésük szerint – nem kapják meg, azonnal féltékennyé válnak. Mivel pedig ráadásul hatalmas drámakirályok, illetve -királynők, a féltékenységüket igen teátrális módon fejezik ki: arról nem csupán az érintett(ek), de olyanok is garantáltan tudomást szereznek, akiknek semmi közük hozzá. Mindezzel pedig végül általában sikerrel ki is erőszakolják azt a bizonyos figyelmet, amire annyira vágynak.

Rák

A Rák jegy szülöttei kimondottan féltékeny természetűek, ugyanakkor ők azok, akik a leginkább képesek ezt hosszasan és meggyőzően rejtegetni a külvilág elől. Ez azonban a legkevésbé sem könnyíti meg a helyzetüket, ugyanis magát a féltékenység érzését ez nem oldja fel, sőt, belülről mardossa, rombolja őket, egészen addig, míg – általában robbanásszerűen – a felszínre nem tör. Akkor aztán meneküljön, ki merre lát!

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top