nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a maja horoszkópodat és jelképeit

A maja asztrológia megmutatja életed célját

A maják bonyolult és kifinomult asztrológiai rendszere neked is megmutatja: merre indulj felfedezni önmagadat.

 Az ősi maja indián asztrológia egy különleges ágazat, a fejlett közép-amerikai ősi kultúrák megfigyelésein alapul. A rendkívül pontos maja naptár a természetenergia ciklusain nyugszik, szorosan kapcsolódik a Földanyával, Nappal és a Fiastyúk csillagképpel. Bonyolult számításokkal képezték a maja asztrológia rendszerét, amelyben 18, húsz napos hónap volt, és a hozzájuk tartozó csillagjegyeket elemezték. 

láma a Machu Picchu előtt

Misztikus ősi föld, a Machu Picchu / Fotó: Unsplash

Ch’en: január 2. – január 21.

Jelkép: Éjszaka, Hold. Napnyugta után érzed magad elemedben, a holdciklusok erősen hatnak rád. Telihold idején tele vagy energiával, vad vagy és élettel teli.

Yax: január 22. – február 10.

Jelkép: Virág, Vénusz. Kapcsolódsz a természethez, szeretnél harmóniában, szépségben élni. Gondoskodó és teremtő lélek vagy, megnyugtatóan hatsz másokra.

Sac : február 11. – március 2.

Jelkép: Béka, Fény. A nappal a napszakod, a délelőtti órákban vagy a legkreatívabb. Képes vagy gyorsan és ügyesen alkalmazkodni, de még ebben is fejlődhetsz.

Keh: március 3. – március 22.

Jelkép: Fa, Szarvas. Szenvedélyes vagy, nagy hévvel állsz szeretteid, a környezet és a természet védelmébe. A piros szín jellemez, kitartóan harcolsz a céljaidért.

Mak: március 23. – április 11.

Jelkép: Rejtély, Barlang. Egy rejtély vagy, az ősi horoszkópkészítők sem ismerték teljesen. Misztikus vagy mások számára is, és te is folyton keresed önmagad.

K’ank’in: április 12. – május 1.

Jelkép: Nap, Kutya. A fényt, a szépséget keresed az életben, és szeretnéd ezt megosztani másokkal. Szórakoztató vagy, vibráló, és hűséges szeretteidhez, az elveidhez.

Muwan: május 2. – május 21.

Jelkép: Bagoly, Tűz. A tűz és a víz tökéletes egyensúlyban van benned, képes vagy higgadtan, bölcsen vizsgálni a dolgokat. Szívesen adsz tanácsot, használod az ösztöneidet.

Pax: május 22. – június 10.

Jelkép: Puma, Dob. Őszinte vagy, erős, határozott. Szerencsés csillagzat alatt születtél, igazi vezető egyéniségnek. Ösztönzöd az embereket, és erőt adsz nekik.

Kayab: június 11. – június 30.

Jelkép: Teknős,Istennő. Szoros kapcsolatban állsz a holddal, és a spiritualitással. Képes vagy bölcsen meglátni rejtett kapcsolatokat, és értelmet adni mások életének is.

Kum’ku: július 1. – július 20.

Jelkép: Krokodil, Kukorica. A növekedés, az újjászületés a meghatározó életedben. Alkalmazkodó vagy, és kitartó: harcolsz másokért és önmagadért.

Pop: július 21. – augusztus 14.

Jelkép: Jaguár, Főnök. Sikeres vagy, de soha nem ártasz senkinek. A kedvesség, a szeretet üzenetével állsz sokak élére,egy boldogabb életbe vezeted őket .

Wo: augusztus 15. – szeptember 3.

Jelkép: Sötétség, Éjszaka. A Ch’enek lelki társai, az éjszaka szülöttei. Éber vagy és jól alkalmazkodsz, képes vagy vigyázni másokra, akik csak nappal tevékenyek.

Sip: szeptember 4. – szeptember 23.

Jelkép: Vihar, Szarvas. A tűz és a levegő elem keveredik benned, nagylelkű vagy és kifinomult. A vihar ereje tombol benned, meg kell tanulnod jó célra használni.

Sotz: szeptember 24. – október 13.

Jelkép: Denevér, Hal. Szerencsés vagy, könnyű, jó élet adatott neked. A feladatod az, hogy ne kényelmesedj bele, hanem használd fel az energiádat mások segítésére.

Sec: október 14. – november 2.

Jelkép: Föld és Ég. Kapcsolódsz az univerzumhoz, a magasabb energiákhoz. Igazi problémamegoldó vagy, sokak életét segíted tanácsaiddal, meglátásaiddal.

Xul: november 3. – november 22.

Jelkép: Kutya, Madár. Hatalmas spiritualitás van benned, és óriási szabadságvágy. Először éld ki ezt, majd keresd meg a helyed. Hűséges vagy, családra vágysz: teljesítsd be!

Yaxk’in: november. 23 – december 12.

Jelkép: Nap, Felhők. A fény energiája árad belőled, tanulj meg bánni vele. Gyógyító kisugárzásoddal remek orvos lehetsz, ne hagyd veszni a képességeidet.

Mol: december 13. – január 2.

Jelkép: Víz, Társaság. Te vagy az esőt hozó a szárazságban. Guru, vezető is válhat belőled – sokaknak segítesz, de soha ne felejtsd feltöltődni, hogy megmaradjon az energiád.

(via horoscope)

Ez is érdekelhet indián totem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top