nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. november 24-30. – Készíts adventi koszorút!

A telihold után eljött az idő, hogy az év végi ünnepekre elkezdd felkészíteni a szervezetedet. Méregteleníts, diétázz, fogyókúrázz! És csinálj vagy vegyél adventi koszorút, mert vasárnap kell az első gyertyát gyújtani.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 24.: Pont egy hónap múlva lesz Szent Este. Mivel csak késő délután vált jegyet a Hold, ma is jó, ha minél többet foglalkozol a családoddal. Továbbra is aktuális a mosás és a locsolás. Javadra fordíthatod a fogyó Hold erejét, ha méregtelenítésbe fogsz. Most a leghatékonyabb módszer a teázás és a szaunázás, ill. a talpmasszázs.

Heti horoszkóp

Átmelegít egy forró gyömbértea (fotó: Pixabay)

CSÜTÖRTÖK – november 25.: Ma kerti munka tilalom van. A régiek tisztelték a hagyományt, és betartották a tilalmi napokat. Hittek abban, hogy ezzel kevesebb felesleges, eredménytelen munkát végeznek. Egyébként most érdemes hajat vágatni, mert az Oroszlán Hold „sörényt” varázsol, ha ma mész fodrászhoz.

PÉNTEK – november 26.: Nem maradtál le semmiről: ma is mehetsz fodrászhoz, és vágathatsz hajat. Ezzel azt éred el, hogy a hajad dúsabb és egészségesebb lesz. Még mindig fogy a Hold. Fordítsd a javadra, és méregteleníts! Az Oroszlán Hold aktívvá tesz, ezért a sport és a jóga most a legjobb ötlet.

SZOMBAT – november 27.: Ma a Szűzben jár a Hold, ami a legjobb akkor, ha rászánod magad selejtezésre, takarításra. Ünnepek előtt már nem sok időd van ilyesmire. És persze jobb lenne, ha nem hagynád az utolsó pillanatra. Persze nem kell az egész lakást vagy irodát kitakarítanod. Elég, ha elkezded.

VASÁRNAP – november 28.: Ha tegnap nem volt időd takarítani, selejtezni, a mai nap is tökéletesen jó ilyesmire. A hagyomány szerint fogyó Szűz Holdkor lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban haladni a takarítással. Ráadásul kellő türelmed is lesz hozzá. Ez advent első vasárnapja, ami azt jelenti, hogy az első gyertyát kell meggyújtanod.

Heti holdhoroszkóp

Adventi koszorú (fotó: Pixabay)

HÉTFŐ – november 29.: Ma délelőtt a Hold átlép a Mérlegbe, ami azt javasolja, hogy a munka és a kötelességek mellett szépítsd az otthonodat és/vagy süss kenyeret, vagy süteményt! Kinn egyre hidegebb van, ezért inkább a szobanövényekkel törődj! A virágzó növények ápolását időzítsd mára! Meglátod, meghálálják.

KEDD – november 30.: A Mérleg Hold még ma is aktuálissá teszi az otthon díszítését, kenyér vagy sütemény sütést, virágzó növények ápolását. Ezek mellett kulturális igényed kielégítése érdekében mehetnél színházba, moziba, kiállításra, vagy este nézz meg egy igényes, szép filmet!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 24-30.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 24-30.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top