nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy a legszomorúbb szakítás után

Ezeket a csillagjegyeket szörnyen megviseli a szakítás

Elveszíteni a szerelmet, mindenki számára trauma. Vannak olyan erős emberek, akik letörlik a könnyeket, és továbblépnek. Ezeknek a csillagjegyeknek ez nem megy könnyedén

Egy párkapcsolat vége mindig nehéz, az ünnepek közeledtével pedig különösen. Mindenhol boldog családokat, fagyöngy alatt csókolózó párokat láthatsz, te pedig tudod: a frissen összetört szíved nem gyógyul be az újévre. Természetesen bármikor betoppanhat a váratlan szerelem, de fel kell dolgoznod a történteket, hogy magabiztos énképpel léphess egy új kapcsolatba.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Annyira vágysz a biztonságos, örökké tartó kapcsolatra, hogy szinte eggyé válsz a pároddal. A szakítás többnyire váratlanul ér, az apró jelekből nem voltál hajlandó olvasni. Az éned egy részét viszi magával az exed, cserébe otthagyja vérző szívedet. Nehéz lesz felállnod, nem csupán a szakítás fájdalmával kell megküzdened, meg kell találnod újra önmagadat is.

Rák (június 22. – július 22.)

Nem tudsz szabadulni a múlttól. Vagyis nem próbálkozol! Teljesen bezárkózol  a szakítás után, újra és újra játszod magadban a történteket. Amikor egy kicsit jobb lenne, újból előveszed mindazt – fotókat, leveleket, emlékeket – ami az exedre emlékeztet. Ahelyett, hogy továbblépnél, folyton élénken tartod magadban mindazt, ami történt. Próbálj meg egy kicsit eltávolodni tőle, csak akkor leszel képes újra örömet találni az életben.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Téged meg sem visel a szakítás! Vagy mégis? Mindenki azt látja, hogy újult energiával ugrasz bele az életbe, és azt hangoztatod, mielőbb újabb kapcsolatra vágysz. De jól tudod, hogy ez nem igaz. Nem mered magad gyengének mutatni, és elnyomod az érzéseidet. Az elfojtott gyász belülről emészt, ezzel az energiával nem szabad új párkapcsolatba kezdeni! Találj egy bizalmast, hogy előtte kiöntsd a szívedet.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top