nlc.hu
Horoszkóp

A Kos aszcendens

Kicsit törtető, de egyenes – Ilyennek látnak mások, ha Kos az aszcendensed

Az asztrológusok szerint az aszcendens alapján kiderül, kinek mi jellemző a személyiségére, szokásaira. Nézzük, mit mondanak a szakemberek a kos aszcendensűekről.

Mutasd az aszcendensed és megmondom ki vagy!

Az aszcendens a személyiségünk jellemzőin túl azt is megmutatja, hogyan birkózunk meg a mindennapi problémákkal, mi az, ami nehezebben vagy könnyebben megy. Az aszcendens mutatja az egyén első, természetes reakcióját az új emberekre, helyzetekre és állítólag arra is jó, hogy megtudd, milyen típusú ember illik hozzád.

aszcendens, kos, horoszkóp

Fotó: Pexels

Az aszcendens jelzi az egyén alaphangulatát, az „énérzést”, az élethez és többi emberhez való viszonyulását. Az aszcendens a személyiség képe is, amelyet a külvilág első benyomásként lát. Az aszcendensnek van a legerősebb hatása arra, hogy néz ki az ember, továbbá arra, hogy beszél, hogy mozog, milyen az alkata, milyenek a színei (szeme, haja, bőre stb.). Az aszcendens képes jelezni azt is, hogy mely testrészek a legsérülékenyebbek, milyen betegségekre hajlamos az egyén. Nézzük, mi a helyzet, ha Kos az aszcendensed!

Mi az aszcendensed?

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Közvetlenek és szókimondóak

  • A Kos aszcendensű emberek közvetlenek és gyorsak. Az első ösztönük a cselekvés, nem pedig a gondolkodás, így távol áll tőlük az előre tervezés. Sokszor csak rohan előre – ahogy a közmondás is tartja – fejjel a falnak.
  • A hirtelenség azonban nem jelenti azt, hogy agresszív lenne. Szókimondónak szókimondó, közvetlen a modoruk, ugyanakkor távol áll tőlük a rosszindulat. Néhányuk igen törtető, szeretnek előrébb jutni, és nincs sok türelmük a várakozáshoz, vagy a tétovázáshoz. Jobban szeretik az egyenes, gyors dolgokat, így a kommunikációban is egyszerűen és egyenesen fogalmaznak.
  • Mivel szeretnek haladni, mozgásban lenni, ezért jellemző rájuk a vállalkozó kedv, bár előfordul, hogy a lelkesedés gyorsan alábbhagy és a megkezdett dolgok befejezése nem mindig megy.
    rihanna, kos, aszcendens

    Bizony, Rihanna is Kos aszdendensű (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

  • A Kos aszcendensű személy járása gyors, gyakran a fejük kicsit előrébb van mozgás közben, mint a testük. Fejfájás, arcüreg- és szemproblémák a szokásos testi panaszai ennek a helyzetnek. Az arcon és a vállakon néha kiütések és pattanások fordulnak elő. A testalkat szempontjából jellemző a széles vállak és a karcsú csípő. A Kos aszcendensű embereket gyakran látjuk mosolyogni, nem ritka közöttük a bájos jelenség.
  • Már gyerekkorban is jellemző rájuk a függetlenség, hogy nincs szükségük mások segítségére, ezt a tulajdonságukat felnőttkorban is megőrzik, így nagyon is jól elvannak egyedül is.  A meglehetősen nyers és független viselkedés ellenére ezek ezek a szülöttek általában nagyon kompromisszumkészek a kapcsolataikban, és ragaszkodnak az általuk szeretett emberekhez.
  • Bár a Kos-aszcendensek főnökösködőek, valójában csak azt szeretnék, ha mások bátornak és merésznek tartanák őket.

Tudtad? Ők is Kos aszcendenssel születtek:
Rihanna, Kourtney Kardashian, Joan Collins, Lea Michele, Christian Louboutin, Eva Peron, Bette Midler, Barbra Streisand, Stevie Nicks, Joan Rivers, Walt Whitman, John Lennon, Joan Baez, James Dean, Joseph Gordon-Levitt.

(Cafe Astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top