nlc.hu
Horoszkóp

Így készülj az anyaságra, ha levegő jegyű vagy

Szeleburdi és imádni való anyukák lesznek ezek a csillagjegyek

A levegő elem csillagjegyei szórakoztatóak, ám sokszor azt sem tudják, hol áll a fejük. Milyen hatással lesz rájuk, ha gyermekük születik?

Ez a három csillagjegy mindig szereti tudni, mi lesz a következő lépés. Bármennyire is szívesen tervezgetik az életüket, hamar rájönnek: amint gyermeked születik, bármikor keresztbe húzhatja a kicsi a számításokat. Csodálatos dolog az anyaság, ám az biztos: fel kell készülni a változásra és rengeteg meglepetésre.

anya gyermekeivel

Fotó: Unsplash

Ikrek: imádni fognak a gyerekek barátai

Több gyereket tudsz elképzelni magad körül, szíved titkos vágya, hogy ikreid legyenek. Baráti kapcsolatban leszel a gyerekeiddel, és nagyon sok szórakoztató dolgot csináltok majd együtt. A barátaik számára bármikor nyitva áll az ajtód, te leszel az, akihez bármikor fordulhatnak, amivel a saját szüleikhez nem mernek. Megtanítod a sajátjaiknak, hogy kemény munkával érhetnek el célokat az életben, mindig energikus és tettre kész maradsz.

Mérleg: a gyermekeid követni fogják az álmaikat

Lehet, hogy csak nagyon későn éled meg az anyaságot, ugyanis csak akkor vágsz bele ebbe a felelősségbe, ha teljesen készen állsz. Akkor viszont mindent megteszel a gyermekedért, vagy értük: az élethelyzettől függően akár három, négy csemete is körülvesz majd. Szívesen adod át nekik a terepet az életedben, de mindig az lesz a legfontosabb, hogy megtanulják: találják meg, ami boldoggá teszi őket, és teljesítsék be az álmaikat.

Vízöntő: ne félj, gyermekkel is teljes életet élhetsz

Van benned némi félsz az anyaszereptől, úgy érzed, mellette nem lehet teljes a karriered. Egy gyermekre vágysz, mert rá tudsz igazán koncentrálni. Hidd el, nagyszerű anyuka leszel! A kicsi mellett is képes vagy dolgozni, alkotni, ezzel jó példát mutatsz neki, még ha úgy érzed, megfosztod őt magadtól. Pedig ellenkezőleg: megtanulja, hogy lehetséges összeegyeztetni munkát és magánéletet, közben pozitív, őszinte, becsületes emberként támogatni a környezetet. 

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top