nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. november 27-28. – Kerüld a kritikus megjegyzéseket!

Advent kezdődik. A szőrszálhasogatás végzetes lehet ezen a hétvégén. Tuti, hogy mindkettőtöknek lenne oka belekötni a másikba. A kritikus megjegyzések tönkretehetik az advent meghittségét. Vagyis kerülendő a szerelmi horoszkóp szerint…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton irritálhat téged minden apró részlet. Ettől ingerlékennyé válhatsz. Vasárnapra lehiggadsz. Ha nem akarsz bocsánatot kérni, akkor ne köss bele a kedvesedbe, és abba se, hogy mit tesz, mit mond, hogy teszi, hogy mondja!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kerüld a konfliktust! (fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek és/vagy gyerekes viselkedés okozhat plusz kiadást, ami felbosszanthat szombaton. Szerencsére vasárnapra megtalálod a megoldást, megnyugszol, és képes leszel nevetni az egészen. Csak szombaton ne vesszetek össze!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugye, megmondtad már a párodnak, hogy ő nem kritizálhatja a családodat? Míg te panaszkodhatsz rájuk, neki rossz szava nem lehet, mert azt személyes sértésnek veszed. Ennek tudatában kerüljétek a felesleges szóváltást hétvégén!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed kifejezetten jó hatással van rád november utolsó hétvégéjén. Amikor kétségbe esnél, mert összecsapnak a hullámok feletted, ő egy szóval vagy öleléssel megnyugtat. Engedd, hogy szeressen, és minden elsimul!

Napi horoszkóp

Összetartás (fotó: Pixabay)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fejfájást okozhat a pénz beosztása az év végi ünnepekkel kapcsolatosan. Ne akard egyedül megoldani az egészet! Vond be a párodat! Szívesen segít neked. De ne szombaton, mert akkor több a feszültség fenn az égen, és itt lenn is…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton szinte minden apróságra ugrasz. A kedvesed azt hiheti, hogy véget akarsz vetni a kapcsolatotoknak. Előre szólj, hogy nincs vele bajod, csak rossz passzban vagy! Vasárnapra helyreáll a lelki békéd: kibékülhetsz a világgal és vele is.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ezen a hétvégén minden szónak, apró megjegyzésnek súlya van. Mindketten legyetek óvatosak, és ne dobálózzatok meggondolatlanul kritikus kommentekkel! Ez szombaton végzetes lehet. Míg vasárnap már nincs akkora veszély.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátaitok nincsenek jó hatással rátok szombaton a bolygók szerint. Olyasmire akarnak rávenni, ami olyan plusz költséggel jár, ami most nem fér bele a büdzsébe. Legalábbis egyikőtök szerint. Ebből vita pattanhat ki. Feleslegesen…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Garantáltan elharapod a nyakát annak, aki szőrszálhasogatón beszól neked szombaton. Nem bírod a kritikát és a kicsinyességet. Remélhetőleg a párod ezzel tisztában van. Máskülönben garantált az összetűzés köztetek.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap nagyszerű konstellációk nagyszerű hangulatot hoznak nektek. Csak a szombati kötekedő hajlamot kell megszelídíteni. Vigyázzatok a békére, és tegyetek meg mindent a harmónia megőrzéséért advent kezdetekor!

Napi horoszkóp

Szeretetben (fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez pont az a hétvége, amikor kettesben el kéne bújnotok a világ elől. Forró tea, forró csoki, forró leves vagy forralt bor társaságában. Szombaton feszült konstellációk szerint ez nem jön össze. Azonban ott a vasárnap, ami kárpótolhat titeket…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesednek pattanásig feszülnek az idegei szombaton. Mindegy, hogy mit mondasz, ő sértésnek veszi. Legyél vele végtelenül elnéző és türelmes! Vasárnapra elillan ez a kritikus időszak, és hálás lesz neked, hogy vigyáztál rá.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top