nlc.hu
Horoszkóp

Tippek a spirituális kapcsolódáshoz

7 jótanács, hogy spirituálisan kapcsolódj a partneredhez

Lehet, hogy teljesen más úton jártok: ő hisz valamiben, amiben te nem. Ne félj, ebben az esetben is képesek vagytok kapcsolódni, akár spirituális síkon is.

A szeretet, az elfogadás sokkal fontosabb annál, minthogy két ember teljesen hasonló hitvilággal, személyiséggel rendelkezzen. Természetesen ha semmi nincs, ami összeköt titeket, a kapcsolat kudarcra ítéltetett – amíg a testiség, vagy valamilyen felszínes tényező összetart, csak addig maradtok egy pár.
Ha teljesen különböző nézetet vallotok a spiritualitásról, akkor is lehetséges egy egészséges, boldog párkapcsolatot ápolni. Ha pedig mindkét fél hajlandó tenni azért, hogy a másik belső világához közeledjen, nem gördül akadály a boldogságotok útjába.

szerelmespár

Találd meg a spiritualitást a párkapcsolatban / Fotó: Unsplash

1. Keress egy magasztosabb célt

Ha nem csupán az anyagi biztonság, vagy a társaság miatt vagy ebben a kapcsolatban, már elbukott a küldetés. De ha csak arról van szó, hogy különböztök, akkor keresd meg, milyen úton találod a fejlődésedet. Bármilyen racionálisnak tartod magad, tudod te is: az ember fejlődik, hogy jobb, erősebb, bölcsebb legyen. Ha ebbe az irányba indulsz, ugyan más módszerrel, de mindketten egy irányba tartotok.

2. Legyél az, amit a másiktól vársz

Írd le, milyen pozitív tulajdonságokat vársz a partneredtől. Ne azon gondolkozz el, hogy benne milyen szinten vannak meg ezek, hanem fejleszd ki magadban mindezeket. Ha megtalálod önmagadban, utána meglátod benne is.

3. Tanulj az előző kapcsolatokból

Gondold végig, mi volt a baj az előző párkapcsolataidban. Hol volt az a pont, ahol egyértelművé vált, hogy szakítani kell? Elemezd magadban, és tanulj belőlük: nézd meg, mit hasznosíthatsz jelenlegei pároddal.

4. Használd a változást a fejlődéshez

Fogadd el, hogy minden, mindig változik. A kapcsolatotok is fejlődik, és ahhoz, hogy egymás felé tartsatok, elég annyi, hogy szeretitek és támogatjátok egymást. Akkor is, ha ezt a fejlődést ki-ki a maga módján teljesíti be.

5. Nézz szembe a démonaiddal

Mindenki elfojt magában valamit. Kisebb-nagyobb traumákat, előző kapcsolatok árnyait. Ezeket az árnyakat a felszínre kell hozni, fel kell dolgozni, mert a párkapcsolat mindaddig kihívást jelent, amíg nem szembesülsz ezekkel. Tükröt tart eléd, és a párodra vetíted a haragot, pedig ilyenkor magadon kell dolgoznod.

6. Hozd összhangba a vágyakat

A spirituális partnerség lényege, egymás legmélyebb vágyainak támogatása. Kérdezd meg tőle, mire vágyik, és mondd el te is őszintén. Mi fontos az életben, mit tesztek érte? Ezeknek egyáltalán nem kell egyezni, viszont muszáj bennük találni valami közöset, amihez mindketten kapcsolódtok. Keresd mindig a közös nevezőt, ahelyett, hogy két külön világot láss magatokban.

7. Indulj el az álmaid felé

Senki nem teheti ezt meg helyetted, még a lelki társad sem. A legjobb dolog, amit önmagadért és a kapcsolatodért tehetsz, ha azzá a személlyé válsz, amiről mindig is álmodtál.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top