nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg inkább megsértődik, ha nem lesz igaza

Ez a 3 csillagjegy soha nem hallgat a barátaira

Pontosan tudod, hogy a barátaidnak igaza van, és mégsem vagy képes rájuk hallgatni? Talán te is e három csillagjegy közé tartozol.

A barátság az egyik legfontosabb dolog az életben. Baráti viszonyban lehetsz a testvéreddel, a szüleiddel és a szerelmeddel is. A gyerekkorból hozott barátok végigkísérik az életed, és egy-egy életszakaszban szintén találhatsz számodra fontos embereket. Lehet, hogy kevés barátod van, de akik jelenleg is részesei az életednek, ők ismernek, szeretnek és óvnak téged. Mégis gyakran szembeszállsz a véleményükkel, pedig jól tudod, a javadat akarják. A horoszkóp elárulja, miért van ez így!

barátok kirándulnak

Azt sem látná be a Kos, ha miatta eltévedtetek / Fotó: Unsplash

Szűz: nem vallod be, ha nem vagy tökéletes

Mindent nagyon jól csinálsz, mindig tudod, merre halad az életed, és kizárt dolog, hogy mások beleüssék az orrukat. A barátaid? Hát, ők éljék csak a saját életüket! Legfeljebb forduljanak hozzád tanácsért. Hm, ismerős? Nos, ez a helyzet párszor előfordult már, és a végén… – nekik lett igazuk! Bármilyen nehéz bevallanod, hogy te is hibázhatsz, az a szerencséd, hogy utólag együtt tudsz nevetni velük. 

Mérleg: mindig tiéd az utolsó szó

Nem bírod ki, ha másnak van igaza. Sokat fontolgatod, hogy elfogadd-e a barátaid véleményét. De sokkal erősebb a vágy, hogy azt mondd: te tudod, hogy van az! Rád hagyják, mert szeretnek, és tudják, a magad kárán tanulsz. Egy dolgon azért jó lenne változtatni. Ne sértődj meg, és ne tartsd hosszan a haragot, amikor szembesítenek vele, hogy mégsem lett igazad.

Kos: te vagy a legmakacsabb

Egyszerűen ilyennek születtél. Inkább hibázol, elbuksz, sérülsz, de csakis a magad útját járod. Még az is lepattan rólad, amikor a barátaid utólag a fejedre olvassák: ők megmondták előre! Egy szerencséd van, hogy imádnak téged. Pontosan tudják, hogy miben vagy jó, és a makacs természeted vezetett már remek dolgokhoz is – más rég feladja, amiért te a végsőkig küzdesz. Legyintenek csak, és olyannak szeretnek, amilyen vagy.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet barátnők tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top