nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy hűséges barátod marad

Ők lesznek a legjobb barátnőid

Ne fortyanj föl, nyilván az ember nem csillagjegy alapján választ barátokat. De ha megnézed, életed során kik jöttek-mentek, maradtak melletted, meglepő tanulságokat vonhatsz le.

A társkeresés során talán jól jön, ha tudod a másik csillagjegyét. De a barátságok esetében ez fordítva van. Utólag döbben rá az ember, hogy azok, akikkel jóban van, még az asztrológia szerint is passzolnak hozzá. Ha viszont te mégis fordítva csinálod, ez a lista egyenesen neked készült!

barátnők tengerparton

Fotó: Unsplash

1. A legjobb tanácsadó: Halak (február 19. – március 20.)

Érzékeny, és visszafogott. Sosem gondolnád, hogy egyszer felszabadultan szórakoztok együtt, azt pedig végképp nem, hogy bölcs tanácsaira érdemes hallgatni. Nagyon lassan fogad a bizalmába, és még lassabban enged föl. De amikor a kötelék megerősödik, meglepő dolgokkal áll elő. Olvas a testbeszédedből, végtelen empátiájával letapogatja minden érzelmi rezdülésed. Sokkal többet tud rólad, mint gondolod, és mindent elmondhatsz neki: nem ítélkezik. Fogadd meg a tanácsait!

2. A legönzetlenebb: Nyilas (november 22. – december 21.)

Egy felelőtlen, buliőrült szabadságmániást látsz benne, pedig a legönzetlenebb barátod lesz. Önrombolásra hajlamos, de téged sosem bántana meg. Erősen kritikus, de fontold meg a szavait. Mindig kiáll melletted, és bármije van, megosztja veled. Ne vedd zokon, ha néha eltűnik, majd feltűnik: ő sem a párkapcsolatban, sem a barátságban nem bírja a béklyókat. Éld meg vele együtt a pillanatot, és tanuld meg mellette az elengedést.

3. A leghűségesebb: Bak (december 22. – január 19.)

Mindig a legjobbat akarja, így barátként is a maximumot próbálja nyújtani. A legtöbbet adni, a legjobb bulit, legjobb nyaralást szervezni. Dominanciára hajlamos, így számíts rá, hogy egy ponton túlzottan átveszi az irányítást. Mivel erősen kötődik, nem okoz neki törést, ha megbeszéled vele, hol vannak a határaitok. Minden kapcsolatban, a barátságban is lehetnek hullámvölgyek, de vele mindig kijössz belőle, és újult erőre kap a párosotok. Hűséges és kitartó barát, nincs olyan élethelyzet, amit ne csinálna végig, támogatva téged.

(via herway)

Ez is érdekelhet szerelmesek naplementében Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top