nlc.hu
Horoszkóp

Szervezz meglepetésbulit a Nyilasnak

5 legjobb ajándéktipp a Nyilas csillagjegyű csajoknak

Még javában tart a Nyilas hava, és őt igazán nem zavarja, hogy decemberben ennyi ünnepelnivaló van: születésnap, karácsony és érkezik a szilveszteri buli is.

Nem lesz gond a Nyilas csillagjegy (november 22. – december 21.) megajándékozása. Persze mindig személyessé lehet tenni egy ajándékot, attól függően, hogy barátságról vagy romantikus kapcsolatról van szó, de az ő esetükben teljesen nyilvánvaló, hogy mi az, amivel nem lehet mellélőni. Legyen kalandos, izgalmas, finom, vagy éppen kényeztető.

glamping

Fotó: Unsplash

1. Utazás, utazás és utazás

Vidd el hosszú hétvégére a születésnapján! Lehet meglepetés, ha bekötöd a szemét, extrán élvezni fogja. Bérelj egy luxusjurtát, glamping-faházat a barátokkal, vagy meghitten, kettesben töltsd vele az időt. Belföld, vagy külföld, mindegy. Legyen sok nevetés, beszélgetés, az új helyszín varázsa nála mindig bejön.

2. Kifinomult ékszer

Ha ékszert adsz neki ajándékba, mindenképp gondold végig a stílusát, a kedvenc ruháit, tárgyait. Szereti az apró, finom és értékes ékszereket. De ne feledd, egy Nyilasról van szó. Add meg a módját az ajándékozásnak: egy menő étterem menüsora, vagy egy meglepetés-pezsgőzés a park padján méltó kíséret.

3. Gasztronómiai különlegesség

Ha az étel a fő ajándék, valami igazán extrában gondolkozz. A közeli barátokkal foglaljatok le egy lakáséttermet az alkalomra, vagy valamelyikőtök lakására hívjatok el egy szusi séfet. De izgalmas lehet egy borkóstoló vacsora, vagy egy nagyon különleges piknikkosár is. Ez utóbbival valami olyan helyen rukkolj elő, ahol páratlan panoráma társul – egy kilátó tökéletes és extrém helyszín.

4. Masszázs

Banálisnak tűnik egy masszázskupon, de tedd ezt is felejthetetlenné. Ne csupán az ajándékot lásd benne, hanem az együtt töltött időt! Egy wellnessben töltsetek el kettesben egy napot, számos olyan ajánlat van, ami fürdőzést, salátabárt is ígér. Nagyra értékeli, ha a kényeztetés mellett olyan emberrel töltheti az idejét, akit igazán szeret.

5. Meglepetésbuli

Ha valaki, hát ő soha nem fog megsértődni, ha partit rendeznek a tiszteletére. Nyugodtan játszd el vele a tipikus „csak kettesben leszünk” forgatókönyvet… nem sértődik meg, ha az elképzelt uncsi muffinsütés helyett mindenki ott lesz, akit rég látott, és akivel az asztalon táncolhat majd hajnalig.

(via ebony)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top