nlc.hu
Horoszkóp

Nyilas és Skorpió: egy különleges kapcsolat

Ez a szerelmespár soha nem fog unatkozni

Tűz és víz, de mégis remek páros alakulhat ebből a kettősből. A titokzatos Skorpió és a kalandvágyó Nyilas izgalmas kapcsolatát elemezzük.

Látszólag nincs túl sok közös a két szomszédos csillagjegyben. A Skorpió (október 23. – november 21.) a felszínen titokzatos és belevaló, viszont a mély érzéseit a szeretteinek tartogatja, és nekik nem fél megmutatni a gyengeségeit. Míg a Nyilas (november 22. – december 21.) a fordítottja: könnyen barátkozik, rengeteget fecseg, viszont éppen az érzéseit és a belső világát nem tudja kimutatni. Vajon hogyan alakul a párkapcsolatuk?

szerelmespár tengerparton

Fotó: Unsplash

Így indul a románc

Kapcsolatuk barátsággal indul. A Nyilas szórakoztatja a Skorpiót, míg ez utóbbi sikerrel viszi őt a beszélgetés mélyebb rétegeibe. A Nyilas tiszteli, hogy a Skorpió ennyire empatikus, és nem hozzák zavarba az érzelmek. Míg a Skorpió izgalmasnak találja, hogy valaki ennyire könnyedén veszi az életet.  Amikor közel kerülnek egymáshoz, a Nyilas vonzereje és a Skorpió szenvedélye egyértelműen a hálószobába sodorja őket.

Szexuális összhang

Nagyon felszabadultak ebben a kapcsolatban. Egyikük sem szégyenlős, mindkettő szenvedélyes. Változatos, izgalmas szexuális életre számíthatnak, ahol nem félnek megmutatni a rejtett vágyaikat, és bármi újdonságot kérni a partnerüktől.

Érzelmi összhang

Nagyon különbözőek, és nehezen találják meg a középutat. A Nyilas előbb cselekszik, mint gondolkodik, és nem foglalkozik az érzelmekkel. A Skorpió hiába jelenti ki, hogy ez egy felszínes, testi kapcsolat, kötődni kezd, és könnyen megsérülhet. Ha pedig ő megsérül, onnan nehéz a visszaút.

Problémák és megoldások a kapcsolatukban

A Nyilas mindig könnyebb, rugalmasabb lesz ebben a kapcsolatban, míg a Skorpió érzelmeket és stabilitást szeretne. Előbb vagy utóbb elkezd birtoklóvá és féltékennyé válni, ami vészjelzés a független és szabadságvágyó Nyilasnak.
Ha a Nyilas valóban szereti őt, csak nem néz szembe az érzelmeivel, van esély a hosszú, harmonikus kapcsolatra. Ha felfedi az érzéseit, a Skorpiónak meg kell tanulnia, hogy a Nyilasnak térre van szüksége, ami nem jelent hűtlenséget, vagy érzéketlenséget.
Ekkor egy csodás, sok szexszel, szórakozással, kalanddal és szenvedéllyel teli életnek néznek elébe.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top