nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy mindig derűsen nézi a világot

Tanulj a legoptimistább csillagjegyektől!

Néha talán még idegesítő is lehet, amikor valaki annyira optimista, hogy szinte kicsattan. Bosszankodás helyett tanulj tőlük!

Miért van az, hogy egyes emberek mindig pozitívan szemlélik a világot? Miért nem sújtja le őket a veszteség, hogyan tudnak a legnagyobb bajban is mosolyogni? Természetesen megvan a helye a könnyeknek, elengedésnek, gyásznak is. De vannak, akik mindezt megtartják maguknak, másokat pedig a derűs oldalukkal lelkesítenek.

vidám nő

Az optimizmus egyik kulcsa a barátság lehet / Fotó: Unsplash

Oroszlán: a barátság a kulcs

Imád ismerkedni, nagyon könnyen megosztja másokkal a legbelső gondolatait is. Ha fájdalom éri, mindig akad körülötte valaki, akinek kibeszélheti a gondokat. A hatalmas társaságból nem mindenki közeli barát, de akik valóban azok, ők mindig ott állnak, ha az Oroszlánnak szüksége van rájuk. Nem hagyja őket cserben, mindig vidám és optimista marad.

Mérleg: a szeretet hírnöke

Romantikus alkat, inkább szeretni akar, mint viszályban állni bárkivel. Nem csap össze, nem vitázik, szeretettel, elfogadással nyit bárki felé. Sokan éppen ezért keresik a társaságát, mert árad belőle a pozitív életszemlélet, az egyensúly keresése. Nem csupán a saját életét alakítja így, ő lesz az, aki mások vitáiban is békéltet, így ösztönzi őket is a harmóniára.

Nyilas: a nevetés a legjobb gyógyszer

Ő azt vallja, hogy a legádázabb veszekedésnek is véget lehet vetni, egy hatalmas nevetéssel. Ha komoly helyzetben bohóckodik, éppen ezért teszi: oldani szeretné a feszültséget. Intelligens, humoros, pontosan tudja, mikor kell elengedni valamit, nem pedig görcsölni rajta, és saját magát behúzni egy negatív örvénybe.

Kos: lelkesedésével lelkesít

Az ő titka az, hogy amikor már majdnem feladná, akkor sem hagyja magát eltántorítani. Látja, ahogy lelkesedése másokra átragad, ez újra és újra erőt ad neki is. Nincs akkora bukás, ami elkeserítené. Elemzi az okokat, tanul a hibákból, és újult erővel belevág. A szerettei energiája mindig jó hatással van rá, és úgy áll hozzá: minden új nap egy új lehetőség.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top