nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy már tervezheti a jövő évi költségvetést

Ha Kos vagy, izgalmas új vállalkozásba kezdhetsz

Nem minden csillagjegy olyan előrelátó, hogy már most nekilásson a következő évét tervezni. Nekik hármuknak érdemes, mert komoly esélyük van a sikerre!

Akár pénzügyekről, akár magánéletről legyen szó, az év vége sokaknak visszatekintést jelent az elmúlt esztendőre, és tervezést a jövőre. Van, akinek ez egy bevett rutin, míg mások kényszerből vágnak bele. Ők hárman most valami egészen szerencsés változásra számíthatnak, ha megfogadják a csillagok tanácsit.

nyaraló nő tengerparton

Ha Kos, Ikrek vagy Nyilas vagy, te már hátradőlhetsz! / Fotó: Unsplash

Kos: teremts időt a pénzügyekre

Roppant elfoglalt és stresszes vagy. Kicsit talán kiégettnek is érzed magad, ezért jó ideje fontolgatod, hogy valami újba kéne belevágnod. Jó hírünk van: a horoszkóp szerint ennek most itt is van az ideje! Ha most elkezded a tervezést, elemzést, kalkulációt, a jövő évben beinduló vállalkozásod sikeres lesz. Hagyj magadnak időt gondolkodni, a munka, és az ágyba zuhanás között.

Ikrek: tedd félre a gondokat

Minél jobban pörgeted az agyad, annál nehezebben jutsz előre a megoldáskeresésben. Hiába érzed úgy, hogy nem adhatod fel, el kell hinned, hogy a tudatot akkor is dolgozik az ügyön, amikor te pihensz. Teljesen rágörcsöltél az anyagi ügyeidre, most lazíts. Tedd a dolgod, és közben aktív pihenéssel frissítsd fel a szervezeted. Tornázz, jógázz, kirándulj – és a két ünnep közt térj vissza az anyagikra. Meglátod, szinte magától jönnek majd az ötletek!

Nyilas: a saját tanácsod segít

Nem foglalkozol túlzottan a pénzzel, jön-megy az életedben, nagyon ritkán kerülsz szorult anyagi helyzetbe. Viszont most valakitől kapsz majd egy nagyon jó tanácsot, akinek te segítettél kilábalni a pénztelenségből! Fogadd meg a saját tanácsod, így olyan pénzügyi helyzetbe kerülsz, hogy végre megvalósíthatod a merészebb álmaidat is.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top