nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket a legkönnyebb zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb zavarba hozni

A túlérzékeny, a perfekcionista, a hiszékeny és a zárkózott. Négy csillagjegy, akiket a legkevésbé sem nehéz zavarba hozni.

Rák

A legfőbb oka annak, hogy a Rákok könnyen zavarba jönnek, az, hogy rendkívül kifinomult érzelmi radarral rendelkeznek, ennélfogva fokozottan érzékenyek a velük és körülöttük történő dolgokra egyaránt. Amikor negatívabb érzelmekkel, dühvel, szorongással, konfliktusokkal találják szemben magukat, hajlamosak saját magukat hibáztatni azokért, még akkor is, ha valójában a legkevésbé sem hibásak. Úgy vélik, elítélik őket, ami pedig szégyenérzetet és zavartságot kelt bennük.

Szűz

A Szüzekre fokozottan jellemző, hogy túl komolyan veszik az életet. Mindenben a legjobbak akarnak lenni és mindent tökéletesen akarnak csinálni, ha pedig úgy ítélik meg, hogy hibáztak vagy alulmaradtak valamiben, az könnyen zavarba ejti őket. Rendkívül magasra teszik a lécet és nem engednek az önmagukkal szemben támasztott elvárásaikból, emiatt azonban felesleges csalódásoknak és kudarcoknak teszik ki magukat. 

Zavarba jön

Téged mennyire könnyű zavarba hozni? (Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek kifejezetten intelligensek, emellett azonban igen hiszékenyek is. Emiatt kínos vagy akár megalázó helyzetekbe kerülhetnek, amikor pedig fény derül arra, hogy amit addig igaznak hittek, valójában átverés, hazugság volt, igencsak zavarba jönnek, hogy mennyire naivak is voltak. Bár remek a humorérzékük, azonban sokkal inkább a tréfa kiötlői vagy végrehajtói akarnak lenni, semmiképpen sem annak tárgyai.  

Halak

A zárkózott természetű Halak szülöttei számára igen stresszesek a társas szituációk, ugyanis rettegnek attól, hogy valami olyan dolgot mondanak vagy tesznek, ami miatt aztán szégyenkezniük kell. Ahhoz, hogy zavarba jöjjenek, sokszor nincs is szükség mások közreműködésére, ugyanis a fantáziájuk annyira élénk, hogy képesek akár saját magukat is zavarba hozni, pusztán azzal, hogy elképzelnek egy-egy számukra kellemetlen helyzetet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top