nlc.hu
Horoszkóp

Megőrülnek egymástól, olyan erős a kémia

Ők a legszenvedélyesebb csillagjegy párosok

Mágnesként vonzódnak egymáshoz ezek a párosok, és a hálószobán túl is működhet a kapcsolat, ha kicsit odafigyelnek egymásra.

Néha a szex is megoldás lehet, ha egy jókora veszekedés után vissza kell állítani békét. Természetesen csak a testi vonzalom nem tart össze örökre két embert, de ezek a párosok jó eséllyel indulnak.

csókolozó pár

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Pontosan tudod, mit szeretnél az életben, és ugyanígy vagy ezzel a szerelemben is. Olyat keresel, amilyen te magad vagy: szenvedélyes, magabiztos, erőteljes párra vágysz. Hatalmas vonzerő húz egymáshoz titeket az Oroszlánnal, és elképesztő szexuális energiák szabadulnak fel. A vitáitok hevesek lesznek, de mindig édes kibékülés követi majd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amilyen kimért és hűvös bírsz lenni társaságban és a munkában is, annyira nagy meglepetést okozol az újdonsült partnerednek. Érzéki és szexi vagy, mindezt leginkább a Mérleg hozza ki belőled. Ahogy flörtöl és bókol, már az lázba hoz. Furcsa lesz, hogy ennyire odaadó, de hamar összeszokott párossá válhattok.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Életed középpontja a szenvedély, a szex. Bármikor szívesen szeretkezel a pároddal, és nem zavartatod magad alkalmi románcokban sem. De a Bikával van bennetek valami közös energia, ami mély érzéseket és erős vonzalmat vált ki mindkettőtökből. Ő képes a romantikus oldaladat is kihozni, ami sokat ígér.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzéki vagy és romantikus, vonzod a tekinteteket. Csakis gyengéd és figyelmes szeretőt és társat viselsz el hosszútávon, a Szűz tökéletes partnered lesz. A te színes fantáziáid, és az ő szexuális kísérletező szelleme olyan magaslatokra repít, ami mindkettőtöknek új élmény lesz az életben.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top