nlc.hu
Horoszkóp

Itt hajtja álomra a fejét 4 csillagjegy

Nem biztos, hogy beleshetsz a Skorpió hálószobájába

Ha új lakásban jársz, mindig izgalmas látni, ki, hogyan éli az életét. Milyen teret von maga köré, és mi fontos számára: a funkció, vagy az önkifejezés?

A hálószoba különösen fontos helyiség. A pihenés, az alvás és a szerelem színhelye a legtöbb esetben. Ha valaki nem tudatosan rendezi be a lakását, akkor is megjelenik a személyisége és az élete fontossági sorrendje az otthonában. Most négy csillagjegynek próbálunk beférkőzni a hálószobájába.

hálószoba

Vajon kié lehet: a Nyilasé, vagy a Szűzé? / Fotó: Unsplash

Szűz: gondosan válogatott könyvek

Igen, a Szűz hálószobája éppen a könyvespolcról, vagy a kedvenc könyveiről ismerhető fel! Ha nincs egy teljes könyvespolc az ágya mellett, akkor is ott van egy kisebb gyűjtemény. Amit éppen olvas, amit előtte olvasott, és ami várakozik. Világos, rendezett hálószobája jól szervezett, derűs személyéről árulkodik.

Nyilas: távoli világról álmodik

Rattan, hajókoffer, vagy mediterrán hangulat. Sőt, meghökkentő esetben még az is lehet, hogy függőágy idézi a trópusok hangulatát. Ha nem tud utazni, akkor is vándorlásról álmodik, ennek elemei megjelennek a lakása, a hálószobája stílusán. Nincs sok tárgya, de mégis otthonosan érezheted nála magad: vendégszerető és kedves, ezt tükrözi az otthona is.

Mérleg: luxusminőségű pihenés

Szereti az elegáns, de egyszerű berendezést, viszont minden luxusminőségű – főleg, ha a pihenésről van szó. Pamutszatén vagy selyem huzatok, kiváló ágynemű, és a fény minden cseppjét kizáró sötétítő: itt, kérem, komolyan veszik az alvás körülményeit! Hát igen, akkor lehet valaki sugárzó, ha kialudta magát.

Skorpió: nem biztos, hogy betekinthetsz

A hálószoba a titokzatos Skorpió szent tere, nála nem találsz tágasra nyitott ajtókat, amikor az ágyát fürkészed a szemeddel. Pedig nem meglepő nála a baldachin, vagy bármilyen hasonló misztikus megoldás, budoár-hangulatú fekhelye környékén. Párkapcsolatban is szívesen használja elvonulásra ezt a helyiséget, nem csoda, hogy óvja a külvilágtól.

(via spruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top