nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. december 20–26. – Célegyenesben a karácsony

Célegyenesben a karácsony: már csak pár nap van hátra. A téli napforduló, a Bakba lépő Nap és a héten összesen 6 föld jegyekben járó bolygót összekötő szuper fényszög kifejezetten kedvez a békés, csendes, szeretetteljes ünneplésnek a heti horoszkóp szerint.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden szíved szerint otthon maradnál, és készülődnél a karácsonyra. Feszültséget mutatnak a bolygók, mert ezt nem teheted meg lelkiismeret-furdalás nélkül. A hét közepén, még az ünnepek előtt sokat javíthatsz a saját kedélyállapotodon, ha játékosra veszed mindezt. Csinálj minden napra valami tréfás meglepetést! Péntektől 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen, ami tervezhetővé és nyugalmassá teszi a várva várt ünnepet. Csak az ételek mennyiségével vigyázz! Ne terheld túl a gyomrodat!

Ünnepi ételek

Ünnepi falatok (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Pont pénteken lesz ez évben a harmadik Szaturnusz–Uránusz ronda fényszög, ami az egész heted hangulatára rányomja a bélyegét. Hiába lesz összesen 6 föld jegyekben járó bolygót összekötő szuper fényszög, te hajlamos leszel bosszankodni azon, hogy a munkád nem a terveid szerint halad. Minél előbb elengeded az irányításhoz való ragaszkodást, annál előbb átjárhatja a lelkedet a karácsony „szelleme”. Péntektől a Szűz Hold meglepő gyerekkori emlékeket idéz fel. Ez megható és az ünnephez méltó lesz…

IKREK – heti horoszkóp

Titokban valakitől vársz egy gesztust. Ez garantálja a csalódást. Jobban járnál, ha szólnál, segítenél az illetőnek. Tudj róla, hogy a saját ünnepre való hangolódásodat mérgezed meg! Az egész hetet nemcsak a karácsonyvárás, hanem egy Szaturnusz–Uránusz kellemetlen fényszög is „belengi”. Ez remek ürügy a sértődésre. Inkább fókuszálj azokra az emberekre, akiknek fontos vagy! Péntektől a családoddal és a szeretteiddel törődj! A Szűz Hold és a szuper fényszögek pont ebben lesznek a „szövetségeseid”.

RÁK – heti horoszkóp

Hét elején hiperérzékeny lehetsz. Valahogy vértezd fel magad, és ne hagyd, hogy megbántson az, hogy az emberek figyelmetlenek, kapkodnak, panaszkodnak! Amint ez sikerül, átadhatod magad a kellemes ünnepi készülődésnek. És jó esélyed lesz a ráhangolódásra. A hét közepén észnél kell lenned a költekezéssel kapcsolatosan. A bolygók óvatosságra és mértékletességre intenek. Péntektől minden beáll egy békés, harmonikus rendbe, és végre elégedetten vezényelheted le az ünnepeket. Persze a rugalmasság nem árt…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Szerdán és pénteken is dupla kritikus fényszögek teszik próbára a rugalmasságodat. Minél nyitottabb és alkalmazkodóbb maradsz, annál simábban túljutsz az egészen. Tényleg nem számít, hogy te hogy akarod. Csak az, hogy hogyan lehet a legjobbat kihozni ebből a hétből. Már annyiszor elrontotta a bosszankodás az ünnepi készülődést. Most ne hagyd! Péntektől finomabbnál finomabb falatokkal megrakott asztal vár. Élvezd mindet! De lassan egyél, és inkább többször keveset! Semmiképp se edd degeszre magad!

SZŰZ – heti horoszkóp

Számodra kitűnő égi hír, hogy kedden a Nap belép a Bakba, és a hét során 6 föld jegyekben járó bolygót összekötő szuper fényszög lesz az égen. Ezek garantálják, hogy minden szépen, rendben halad. Végre összejön, hogy jusson időd arra, amit szeretnél. Ez hihetetlennek tűnik. Az még inkább, hogy péntektől a Szűz Hold és az 5 szuper fényszög egy olyan karácsonyt hoz, ami tényleg a békéről és a szeretetről szól. Értékeld és adj hálát érte! Akkor is, ha lesznek a közeledben olyanok, akik nem értenek egyet!

MÉRLEG – heti horoszkóp

A Bakba lépő Nap arra világít rá, hogy igenis fontos a családod. Ők adják az alapot ahhoz, hogy szárnyalj, karriert építs, célokat tűzz ki, és elérd azokat. Ez pont karácsony előtt megható felismerés lehet. Ne szégyelld a könnyeidet! Mert ezek a meghatottság könnyei. Közben szánj időt olyasmire, ami nem látványos, de az ünnep hangulatát csempészi be a szívedbe! Péntektől a nagy jövés-menés, rokonlátogatás közepette állj meg, gyújts egy gyertyát, és köszönd meg, hogy van otthonod, és szeretteid!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Beírhatod a naptáradba egész hétre, de különösen a szerdai és a pénteki naphoz, hogy tutira megtalálnak olyan emberek, akik tűpontosan tudják, hogyan idegesítsenek fel. Kritikus fényszögek lesznek az égen. De ezek nem azért vannak, hogy bármilyen ürüggyel beengedd a mérgező feszültséget az ünnepekbe. Hanem azért, hogy tegyél ellene. A kulcs a rugalmasság és az engedékenység. Tényleg nem számít, hogy kinek az akarata érvényesül. Ezek után békés, csendes és szeretetteljes karácsonyra készülhetsz…

Mézeskalács karácsonyfa

Mézeskalácsok (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Kedden a Nap kilép a Nyilasból. Ezzel véget ér a te hónapod. Ne bánd! Akkor se, ha a „reflektor” lekerül rólad! Nyisd ki a szívedet és a pénztárcádat! Keress olyan jótékony szervezetet, akik olyan ügyet képviselnek, amivel egyetértesz! Persze csak akkor, ha ez összeegyeztethető a költségvetéseddel! Ugyanis az egész hét gyenge pontja nálad a pénz. Te is tudod, hogy kár lenne felesleges extra kiadásokba verned magad, és mínuszba menned. Szerencsére józanságot is hoznak a föld jegyekben járó bolygók.

BAK – heti horoszkóp

Kezdődik a te hónapod azzal, hogy kedden délután a Nap belép a Bakba. Innentől magabiztosabbnak és erősebbnek érzed magad. Ráadásul a hét során 6 föld jegyekben járó bolygót összekötő szuper fényszög lesz az égen, ami garantálja, hogy az irányítás ismét a te kezedben van. Természetesen ez nem jelent hatalmaskodást. Sokkal inkább ajándékot, ami a kontroll visszanyerése. Péntektől a Szűz Hold és az 5 szuper fényszög egy olyan Karácsonyt szimbolizál, amely végre az egyetértésről és a rokonszenvről szól.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ne vedd félvállról, hogy pont pénteken lesz ez évben a harmadik Szaturnusz–Uránusz kellemetlen fényszög, ami az egész heted hangulatára rányomja a bélyegét! Írd fel a tükörre, és lépten-nyomon emlékeztesd magad arra, hogy mások ostobasága miatt idegeskedni öngól! A legkritikusabb a szerda lesz, amikor egy szívedhez közel álló ember duzzogása előtt állsz értetlenül. Legyél annyira elnéző és megértő, amennyire csak lehet! Így tudsz a legbékésebb és legszeretetteljesebb hangulatban belemenni az ünnepekbe.

HALAK – heti horoszkóp

Kimondottan jól indul a heted. Tartsd fenn az ünnephez méltó hangulatot! Tegyél meg mindent azért, hogy a közeledben lévő emberekre is átragadjon a meggyőződésed, hogy mi tesszük a karácsonyt szeretetteljessé! Nem önmagától válik azzá. Mindeközben nagyon vigyázz az egészségedre és a testi épségedre! Kár lenne pont most lerobbannod. A konyha veszélyes üzem: figyelj mindig arra, hogy hova nyúlsz! Ne kapkodj! Így elkerülheted a könnyen megelőzhető háztartási balesetet. Utána add át magad az ünnepnek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top