nlc.hu
Horoszkóp

Az azték horoszkóp csillagjegyei

Ismered az azték horoszkópot? Keresd meg magad a csillagjegyek között!

Az azték horoszkóp az általunk megszokott állatövi jegyek helyett 20 természeti elemmel jellemzi az embert, a sorsát, a párkapcsolatait. Nézd meg, melyik vagy te!

Az azték horoszkóp szerint a születésünk napja határozza meg a személyiségünket, tehetségünket és jövőnket. A nyugati horoszkóphoz képest több csillagjegyre osztja az azték horoszkóp az embereket, ezeket az elemeket pedig totemekről, állatokról, növényekről, természeti jelenségekről nevezték el. Keresd meg magad az azték horoszkópban!

Szarvas (január 1–13. és április 15–28.)

A Szarvas a tekintély és különlegesség képviselője, miközben a félénkség, az álmodozás és a kitartás szinonimája is. Az egyik igazi spirituális csillagjegy, jellemző rá, hogy uralkodó, védelmező személyiség, ha pedig arra van szükség, akkor akár a saját érdekeit is feláldozza mások javára. Párkapcsolatban a Fű, a Párduc és a Szél illik hozzá.

Krokodil (március 21. – április 2. és december 6–18.)

A Krokodil a tudást szimbolizálja az azték horoszkópban. Kedveli a logikát, döntéseit a józan ész alapján hozza meg. Megrögzött rendszerező jegy, aki imádja a helyzeteket és az életet elemezni, erős akarattal rendelkezik, különösen, ha új projektekről van szó. A Krokodil gondoskodó jegy, aki mindent elkövet azért, hogy biztonságot nyújtson a szeretteinek. Párkapcsolatban a Szél, a Krokodil és az Eső illik hozzá.

Ház (szeptember 19. – október 1.)

A Ház szeret másokat és ha lelki társának érez valakit, akkor törekszik az állandó egyensúlyra vele. Nem igazán szokott magányos lenni, szereti a rutinszerű életet és a családjának él. A Ház jel nőies vonásokkal rendelkezik, melegség és fény árad belőle, védelmező és gondoskodó jegy, akinek kincset érnek a megérzései. Párkapcsolatban a Fű, a Párduc és a Víz illik hozzá.

Virág (január 14–26. és április 29. – május 11.)

A Virág gyengéd, érzékeny és kissé szeszélyes csillagjegy, aki nem riad vissza a tömény romantikától sem. Művészi érzéke miatt gyakran álmodozónak tartják, mert nem érdekli az anyagi világ, megveti a kapzsiságot és hisz az élet spirituálisabb értelmében. Folyamatos küzdelem számára, hogy az élet gyakorlati oldalán is kiismerje magát és ne vesszen el a gondolataiban. Párkapcsolatban a Nyúl, a Kígyó és a Szarvas illik hozzá.

azték horoszkóp

Az azték horoszkóp jegyei (Kép: Getty Images)

Kígyó (július 3–15.)

A Kígyó az ég és a föld megbékélését szimbolizálja az emberiség történetében. Mágikus erőkkel felruházott csillagjegy, mely könnyen visszaélhet az erejével. Jellemzően intelligens, energikus ember a Kígyó, aki ha megnyitja a szívét, akkor mások szolgálatába szegődik. Párkapcsolatban a Gyík, a Kutya és a Párduc illik hozzá.

Nád (január 27. – február 8. és május 12–24.)

A Nád az életöröm, optimizmus és boldogság megtestesítője, aki szerint az élet csodálatos és egyszerű. Derűs energiáiból mindenkinek jut, aki csak a közelébe kerül, ezért gyakran kerül társadalmi szinten vezetői, tanítói szerepbe. Foggal-körömmel harcol az általa értékesnek tartott ügyért. Sok figyelmet igényel a környezetétől és kicsit nagyok az elvárásai, ezért az intimitással olykor meggyűlik a baja. Párkapcsolatban a Fű, a Ház és a Mozgás illik hozzá.

Koponya (február 9–21. és május 25. – június 6.)

A Koponya az egyik legszerencsésebb jegy az azték horoszkópban, akinek szinte tálcán nyújtja az élet a sikereket. Képes villámgyorsan gondolkodni, reagálni és rendkívül tájékozott jegy, ehhez pedig egy jó nagy adag türelem is társul, így lesz a kezei között mindenből siker. Amikor megtalálja a párját, teljes mértékben átadja magát neki és a családjának. Párkapcsolatban a Nyúl, a Sas és a Keselyű illik hozzá.

Nyúl (március 8–20. és november 23. – december 5.)

A Nyúl szereti az élet örömeit, finom és félénk jegy, aki utálja a konfliktust. Az azték horoszkóp szerint kellemes társ, mindig mosolygós és szorgalmas, szereti kézben tartani az élete irányítását. A Nyúl vonzza a szerencsét, ám hajlamos túlhajszolni magát, főleg, ha a szerettei jóllétén dolgozik. Nem túl szívós csillagjegy, úgyhogy extra nagy szüksége van arra, hogy önmagáról megfelelően gondoskodjon. Párkapcsolatban a Krokodil, a Kő és a Szarvas illik hozzá.

Sas (november 10–22.)

A Sas az erőt, a férfiasságot, a bátorságot szimbolizálja az azték horoszkópban. A Sas csillagjegyű ember tudatosan él és kimeríthetetlen energiákkal rendelkezik. Ambiciózus jegy, akinek nagy vágyai és tervei vannak, amiket rendszerint sikerre is visz, így általában nagy vagyonnal rendelkezik, amit az intelligenciájának köszönhet. Párkapcsolatban a Mozgás, a Keselyű és a Nád illik hozzá.

Keselyű (október 2–14.)

A Keselyű nem a legtürelmesebb jegy, inkább mindent azonnal akar, amit kitalál. Bosszantja, ha várakoznia kell mások miatt, nem bírja, ha az idejével játszanak. A munkában és magánéletben is maximalista csillagjegy, aki hatalmas lendülettel éli az életét, ám olykor hajlamos a távolságtartásra, ami az emberi kapcsolatok kárára mehet. A sikere nagy titka az, hogy hallgat a megérzéseire. Párkapcsolatban a Keselyű, a Víz és a Kő illik hozzá.

Majom (július 29. – augusztus 10.)

Az azték asztrológia szerint a Majom csillagjegyű ember szerény, bájos és minden helyzethez tud alkalmazkodni. Természetes módon csábító a viselkedése, amit sokan félreértenek, pedig csak a szeretet és együttérzés irányítja a cselekedeteit, nem akar rosszat. A Majom nagyon kreatív, kedves, a társaság középpontja, aki imádja megtréfálni a környezetében élőket. Párkapcsolatban a Krokodil, a Nád és a Párduc illik hozzá.

Párduc (április 3–15. és december 19–31.)

A Párduc az a jegy, amely könnyen agresszívvé válhat és leginkább a Virág vagy a Majom képes megnyugtatni. A Párduc tisztánlátónak számít, nagy intelligenciával van megáldva, de nehezen tudja megragadni a lehetőségeit. A szabadságára érzékeny, ám másoknak nem igazán ad szabadságot, főleg a szerelemben akarja birtokolni a párját. Párkapcsolatban a Víz, a Kő és a Sas illik hozzá.

Azték csillagjegyek

Az azték csillagjegyek jelei (Kép: Getty Images)

Kutya (szeptember 6–18.)

Az azték horoszkóp szerint a Kutya rendkívül nagylelkű csillagjegy, aki hajlandó bármit megtenni azért, hogy segítsen és hasznosnak érezze magát. Bátor és hűséges, mellette viszont hajlamos a félénkségre is, ha az érzelmekről van szó. Ha a Kutya megtalálja az élete fő célját, akkor amellett biztos, hogy kitart és sikerre viszi kemény munkával. Jól működik csapatban, de a személyisége miatt gyakran választják vezetőnek. Párkapcsolatban a Kutya, a Kő és a Ház illik hozzá.

Mozgás (augusztus 24. – szeptember 5.)

A Mozgás csillagjegy nem meglepő módon örök mozgásban van, szeret úton lenni a szó szoros és átvitt értelmében is. Az érzelmeit mélyen megéli, ám nem mindig tudja jól kimutatni, ezért kevesebb igaz barátja van, inkább sok ismerőssel veszi körül magát, mivel könnyen szót ért az emberekkel. Remek humorral áll az élethez, képes gyorsan dönteni és nem annyira drámázik. Párkapcsolatban a Koponya, az Eső és a Nád illik hozzá.

Eső (február 22. – március 7. és június 7–19.)

Az Eső igazi társasági ember, nagyszerű humorával mindenkit elvarázsol, hamar beilleszkedik és könnyen szerez barátokat. Vidámsága és könnyedsége felfrissíti a környezetét és mindig van nála egy-két új ötlet, ha csapatmunkáról van szó. Olykor hirtelen haragra gerjed, de hamar elfújja a mérgét a szél, nem rágódik sokáig a gondokon. Párkapcsolatban a Gyík, a Virág és a Szél illik hozzá.

Fű (június 20. – július 2.)

A Fű egy rendkívül tudatos csillagjegy, aki inkább a belső értékekre és a saját fejlődésére figyel. Hajlamos a kisebbségi komplexusra, ezért a kezdeményezést is kerüli, ha emberi kapcsolatokról van szó, inkább marad a szemlélődő szerepben. Párkapcsolatban a Majom, a Krokodil és a Gyík illik hozzá.

Tűzkő (július 16–28.)

A Tűzkő nem adja fel, ha valamit elhatároz, akkor azt tűzön-vízen át keresztül viszi. Olyan nincs, hogy számára lehetetlen valami, a céljait görcs nélkül, könnyedén éri el, közben pedig mindig kész egy kis vidámságra. Jól kijön az emberekkel, mert egyenrangú félként kezeli őket, és számára egyáltalán nem nehéz az élet. Párkapcsolatban a Eső, a Mozgás és a Koponya illik hozzá.

Víz (október 15–27.)

A Víz jószívűsége határtalan, mindenki felé képes mély empátiával fordulni. Annyira jó a beleérző képessége, hogy olykor olyan, mintha olvasna a gondolatainkban. A jó szándék mellé naivitás is társul, így sajnos sokszor kihasználják a Víz csillagjegyet. A fantáziája és álmai azonban átsegítik a legnehezebb időszakon is, meggyógyítja önmagát és a környezetét varázslatos megérzéseivel és intuíciójával. Párkapcsolatban a Kutya, a Víz és a Virág illik hozzá.

Gyík (augusztus 11–23.)

A Gyík csillagjegy mozgékony, természetkedvelő, aki nem bírja, ha az élete csupa egyhangú rutinból áll. Elfogadja, hogy változásban van minden körülötte, ezért számára nem okoz nehézséget az elengedés, legyen szó tárgyakról vagy emberekről. Általában strapabíró jegy, aki szereti a kihívásokat és sok energiát fektet abba, hogy megbízható munkaerő legyen a munkahelyén. Párkapcsolatban a Ház, a Krokodil és a Szél illik hozzá.

Szél (október 28. – november 9.)

A Szél kíváncsi és optimista csillagjegy, aki nem bírja a hazugságot, minden helyzetben az egyenes utat választja. Remek kommunikációs készségekkel van megáldva, ezért könnyen eligazodik az életben és épít neki megfelelő kapcsolatokat. Olykor kicsit csapongó, nem mindig tart ki a céljai mellett, és ha elunja magát, inkább változtat menet közben a tervein, ami miatt kiszámíthatatlannak tűnhet kívülről. Párkapcsolatban a Koponya, a Szarvas és a Kígyó illik hozzá.

Csillagjegyek és munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top