nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel a koszorúval várják a karácsonyt a csillagjegyek

Felismered, melyik adventi koszorú melyik csillagjegyhez tartozik?

Minden csillagjegynek megvan a sajátos személyisége, amit tükröz a külseje, az otthona is. Vajon egy adventi koszorú alapján felismered, kinél jársz?

A karácsonyra várakozván az adventi gyertyák gyújtása jó ideje szokás, mai nappal meggyújthatod már a harmadikat. Viszont a kopogtató-koszorúk és az adventi naptárak az utóbbi évtizedben lettek mifelénk igazán népszerűek. A virágboltosok és a lakberendezési áruházak versengenek a vásárlók kegyeiért, de a kreatívabbak maguknak készítik az ünnepi díszeket. És hogy ki milyet? Természetesen az ízlésének, személyiségének és a csillagjegyének megfelelőt.

karácsonyi készülődés

Az Ikrek és a Nyilas legszívesebben koszorúkészítő bulit szervezne / Fotó: Unsplash

Négy gyertya legyen

A céltudatos, lényegre törő csillagjegy szereti az egyszerű, letisztult dolgokat. Az ő koszorúja egyszerű, fenyő alap, rajta négy, ízléses gyertyával. Miért is kéne több? Az ünnep bennünk van!
Kos (március 21. – április 19.)

Az erdőben gyűjtötte

Az ő koszorúján csodaszép ágak, termések sorakoznak, amit erdei túrái során gyűjtögetett, és most milyen jól jött a koszorúhoz! Amikor meggyújtja rajta a földszínű gyertyákat, közelebb érzi magát a természethez.
Bika (április 20. – május 20.)

Mindenből duplán

Bár gyertyából csak négy lehet, minden mást megduplázott. Nem tudott dönteni: piros, vagy arany? Csillag, vagy szív? Így inkább mindenből jutott rá. Díszes lett, hangsúlyos, de egyáltalán nem hivalkodó.
Ikrek (május 21. – június 21.)

Az otthon melege

Megkapó, romantikus, de kissé giccsbe hajló koszorú fogad nála. Miért is lenne máshogy? Hiszen karácsony van! Angyalok, manók, télapók, kicsi házikók, őzikék – mind megfér egymás mellett.
Rák (június 22. – július 22.)

Nem tudod róla levenni a szemed

Már az ajtón alig férsz be a kopogtató-koszorútól. Azt sugallja: itt VALAKI nagyon várja az ünnepet! A lakásban egyből a karácsonyi díszletre figyelsz, minden nagy, csillogó és gyönyörű. Nem kérdés, valaki szereti felhívni (magára is) a figyelmet.
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az asztal mértani közepén

Szinte kedved lenne egy kicsit odamorzsázni, annyira kínos precizitással trónol a tökéletes koszorú az asztal közepén. Ránctalan asztalterítőn, a koszorú négy negyedében elhelyezett gyertyával, finom pasztell színekkel hívogatja az ünnepet.
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Fény és luxus

Rengeteg finom izzó teszi magasztosabbá a hatalmas koszorút, ami arany, ezüst és csillámos díszekkel pompázik. Szinte hallod az angyalok hangját, ahogy ragyog a karácsonyi dekor ennél a csillagjegynél.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

karácsonyi koszorú

Hm, ez talán a Bak karácsonyi koszorúja lehet? / Fotó: Unsplash

Mindig meglepetés

Azt hiszed, ismered őt, de ebben soha nem lehetsz biztos. Idén egy újrahasznosított koszorút villant. Régi farmerokból készült, és elképesztően extra lett. Nem is tudtad róla, hogy ilyeneket tud… meg még sok mindent, de nem árulja el.
Skorpió (október 23. – november 21.)

Ami éppen kéznél volt

Nem ér rá ilyesmivel foglalkozni, és a mécsesek hangulata jobban megfogja, mint maga az adventi felkészülés. Négy hasonló dunsztosüvegből rittyentett asztaldíszt, mondván, alig van otthon, mégis menő és különleges karácsonyi díszlete lett.
Nyilas (november 22. – december 21.)

Kalákában készült

Nagyon szép, hagyományos karácsonyi szimbólumokkal díszített koszorú vár nála. Mézeskalácsok, piros alma, betlehemi csillag ragyog az ő művén, amit a család együtt készített.
Bak (december 22. – január 19.)

Nem hiszed el, hogy ez az

Egy legó installáció fogad, négy gyertyával felszerelve. A játékos, különc, és mindig extrém gondolkodású csillagjegy szívében mindig gyerek marad, és most előtúrta gyerekkori emlékeit. Micsoda ötlet!
Vízöntő (január 20. – február 18.)

Karácsonyi álom

Az ő koszorúja egy történetet mesél. Havas táj, apró figurák, rénszarvasszán és a karácsony csodája elevenedik meg művészi remekművén. Kedved lenne odaköltözni, és csak élvezni a telet.
Halak (február 19. – március 20.)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top