nlc.hu
Horoszkóp

3 kristály, amivel kitartó és céltudatos leszel

Vedd kézbe a sorsodat 3 kristály segítségével

Ha úgy érzed, nem halad a kívánt irányba az életed, ezekkel az ásványokkal hatásosan veheted át az irányítást.

Az év végéhez közeledve sokan állnak neki összegezni az elmúlt időszakot. Ha van kedved, egy letölthető évtervező füzettel (állítsd a nyelvet magyarra) ezt te is megteheted. Segít átlátni, milyen volt az éved, és segít megtervezni, mit szeretnél elérni a következő során. Ha nem úgy alakultak a dolgaid, ahogy szeretted volna, ne ess kétségbe. Ha cselekszel, és teszel a jövődért, mindig előrébb jutsz! Ez a három kristály segít, hogy elérd a céljaidat.

naplemente férfival

Vedd a kezedbe a jövőd! / Fotó: Unsplash

Akvamarin: a bátorság köve

Ahhoz, hogy változtass, vagy újba vágj, mindig szükséged van bátorságra. Az akvamarin erősíti az előrelátást, széles látókörűséget, hogy megfelelően tudj cselekedni. Kitartóvá tesz, fegyelmezetté, ami mind segít a kemény munkában, ugyanakkor könnyedséget és derűt hoz. Támogatásával a befejezetlen ügyeket gyorsabban lezárod, és átlátod a tévedéseket.

Amazonit: a saját sorsodért

A legfőbb kő, amire most szükséged lehet! Segít tenni azért, hogy felismerd a sorsodat, és merjél tenni érte. Fokozza a lényeglátást, élessé teszi a figyelmedet, és segít, hogy az ösztöneid felerősödjenek. Sokszor nem használjuk az intuíciót, a belső hangot eléggé, az amazonittal ez ellen teszel. Ha már követed az ösztöneidet, nem nyúlhatsz mellé a sorsod útján.

Aragonit: a fejlődés köve

Ha egyszer elindulsz a fejlődés útján, az aragonit rendíthetetlenné tesz a haladásban. Túlterhelt állapotban erőt ad, segít lecsillapodni, megnyugodni, így a valóban fontos dolgokra koncentrálni. Segít megküzdeni a stresszel, általa türelmet, elfogadást tanulsz. Kitartóvá tesz, ami nagyon fontos, hiszen a sorsfeladatod útján sem mindig könnyű és zökkenőmentes az út.

(via gostica)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top