nlc.hu
Horoszkóp

Az Ikrek aszcendens jellemzői

Ez az öt személyiségjegy jellemző rád, ha Ikrek az aszcendensed

Akinek Ikrek az aszcendense, az általában szellemes, humoros ember, aki mindig készen áll az új kihívásokra.

Az Ikrek aszcendenssel született emberekre jellemző, hogy nagyon gyorsan jár az eszük és a kommunikációban verhetetlenek, ami gyakran annyit jelent, hogy sokkal többet beszélnek, mint mások. Hajlamosak arra, hogy felületes maradjon a tudásuk, mivel túl kíváncsiak és emiatt nem tudnak elmélyülni az őket érdeklő területekben. Bájosak és okosak, egyszerűen imádnak interakcióba lépni az emberekkel.

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Energikus, kíváncsi és szórakoztató

Az Ikrek aszcendenssel születettek egyik legkedvesebb tulajdonsága a kíváncsiság, nyitottság és a szórakozás iránti igény. Könnyen elkezd unatkozni, ezért csapongónak tűnhet, mindig keresi az új szellemi kihívást. Emellett nagyon szociális alkat, aki örömmel veti bele magát a szexuális kalandokba is. A felfedezés élteti, így aztán csak akkor maradj mellette, ha bírod a tempóját.

Gyorsan reagál

Ha valakinek Ikrek az aszcendense, az szinte biztos, hogy lehengerlő a környezetében, villámgyors reakciójával képes elbűvölni bármelyik társaságot. Észrevétlenül tud egyik témáról a másikra ugrani, ami nem azt jelenti, hogy nem figyel másokra, hanem csak a figyelmet képes gyorsan megosztani különböző témák között.

Ágyon ugráló fej nélküli nő

Ikrek aszcendenssel kalandos az élet (Kép: Getty Images)

Barátságos

Az Ikrek aszcendens aktív társasági élettel ajándékozza meg az embert, szeret szórakozni, akár néhány baráttal, akár egy nagyobb társaságban. Az Ikrek aszcendenssel született ember jó megfigyelő, aki könnyen olvas az emberek viselkedéséből, gyorsan kielemzi a helyzeteket. Veleszületett érzéke van a váratlan kihívásokhoz, abszolút rugalmasan kezeli a legnehezebb akadályokat is az életében.

Stílusos

Az Ikrek aszcendens a stílus iránti természetes érzéket is jelenti, megelőzi a korát, ha divatról van szó, és inkább ő lesz az, akit követnek, nem pedig az, aki mások stílusát másolja. Szerencsés testalkata van általában, és nem sajnálja az energiaráfordítást sem, hogy fitten és stílusosan nézzen ki.

Egészségügyi problémák

Az Ikrek aszcendens nem csupa jót hordoz magában, vannak hozzá kapcsolható jellemző egészségügyi problémák is. Például óvakodnia kell a légúti fertőzésektől és betegségektől, a hörghurut gyakori panasz, akárcsak az asztma. Az idegrendszere általában túlterhelődik, ami migrénes fejfájást vagy más neurológiai problémákat okozhat.

Szerelem

Az Ikrek aszcendensű jegyekkel kompatibilis jegyek közé tartozik a Vízöntő és a Mérleg. Mindkét csillagjegy társaságkedvelő, szeretnek beszélgetni és vonzódnak az eklektikus dolgokhoz. Az Oroszlán, a Nyilas és a Kos tűzjegyek energetizálják és inspirálják az Ikreket. A tűzjegyek arra bátorítják az Ikreket, hogy kövesse azt, amire a szíve vágyik. Mindhárom tűzjegy élvezni fogja, hogy osztozik az Ikrek aszcendensű ember kalandos életében.

Via

A csillagjegyek és a munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top