nlc.hu
Horoszkóp

7 jótanács, amivel könnyedén eléred a lelki békét

Ezek a tanácsok vezessenek, ha összecsapnak a hullámok a fejed felett

Nincs még egy időszak az évben, amikor a béke ilyen fontos kulcsszó. Vidd magaddal éven át a lelki békét, ezek a tanácsok segítenek.

Úgy érzed, nem halad semerre az életed. Telnek a napok, egyre fáradtabb vagy, elszívják a céltalan mindennapok az energiádat. Azt kérdezhetnéd: de hogyan lesz erőd változtatni? Egyszerű: kezdd el tudatosítani magadban, hogy szükséged van a változásra. Jegyezd fel magadnak ezt a hét tanácsot, és minden nap erősítsd meg: képes vagy rá!

olvasó nő

Fotó: Unsplash

1. Találd meg az igazán fontos dolgokat

Ne hagyd, hogy az apró dolgok felbosszantsanak. Ha valaki a lábadra lép, ha valaki undokul viselkedik – nem veled van baj, engedd el a haragodat. Találj minden nap egy emléket, ami megmosolyogtat: ezekben a percekben vedd elő magadban.

2. Nem tudsz mindig irányítani

Amikor végképp úgy érzed, nem tudsz mit kezdeni a rajtad lévő terhekkel, engedd el az irányítást. Sokkal több minden alakul magától, mint gondoltad volna. Ilyenkor kiderül, nem vagy egyedül. Mindig segít valaki, és az univerzum is a segítségedre siet.

3. Ne foglalkozz másokkal

Soha ne az befolyásoljon, hogy mások mit gondolnak rólad. Ez a megfelelni vágyás rengeteg energiát emészt fel, amivel tehetnéd a dolgodat. Szeresd magad, és azokra figyelj, akik bátorítanak.

4. Koncentrálj a jelenre

Ne a múlt hibáin, történésein rágódj. Ha tudod a tanulságot, ha nem, az már elmúlt, változtatni nem tudsz rajta. És ne is a jövő nyomasszon. A jelenben élsz, itt tudsz cselekedni. Figyelj, hallgass, mosolyogj, és tedd, amit tenned kell.

5. Fogadd el a hibáidat

Nem kell mindig, mindent tudnod, és nem tudsz lehetsz mindig tökéletes. Ember vagy, hibázol. Mindenkinek megvan a helye és szerepe az életben, te is a magadéra figyelj, mások helyett nem tudsz dönteni, cselekedni.

6. Legyél magaddal

Találj magadnak minden nap egy kicsi időt, amikor merengsz, meditálsz – amikor szabadságra megy az elméd, a szíved. Egy légüres tér, amiben csak te vagy, egyedül, és semmi mással nem kell foglalkoznod.

7. Szeresd magad

Ne bántsd magad! A jelenben vagy, a MOST legyen a kedvenc helyed. Ne gyötörd magad az elvétett döntésekért, és ne mondd magadnak, hogy alkalmatlan vagy bármire. Egyedi vagy, megismételhetetlen, szeretni való.

(via liberateyourtrueself)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top