nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesek együtt a hálószobában

Ő lesz az, akivel legjobban működik a testi összhang

Az izgalmas és sokat ígérő randevúk után vízválasztó az első együtt töltött éjszaka. Vajon melyik az a csillagjegy, akiben nem csalódhatsz?

Egy párkapcsolatban nagyon fontos a szex, kár lenne tagadni. De ha csupán szexuális vonzalom van köztetek, még az sem garancia, hogy tökéletesen mennek a dolgok a hálószobában. Ezek közt a csillagjegy párosok között minden megvan, hogy szenvedélyes, forró kapcsolat alakulhasson ki, de még ennél több is.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Bika: a párod is hűségre vágyik

Érzékeny, hűséges szerető vagy, aki imádja alkalomról alkalomra meghódítani a párját. Romantikus vagy, mindig megteremted a kellő hangulatot az együttléteknek: csábító zene, gyertyafény, őrjítő illatok. A te párod a Bak lesz, aki hozzád hasonlóan képzeli el a szerelmeskedést, és megbízható, hűséges partnerre vágyik a szerelemben.

Oroszlán: legyen meg a kellő izgalom

Szereted a kiszámíthatón működő dolgokat, nem szeretsz csalódni a hálószobában sem. Erőre, szenvedélyre vágysz, és ki nem állhatod, ha egy pillanatig is elunod magad. A Skorpió lesz az a társ számodra, aki mellett megleled a számításaidat. Izzó levegő, hatalmas szenvedély, és mindezt a végtelenségig képesek lesztek együtt fokozni.

Mérleg: a kreativitást díjazod

Mindig kimondod, amit gondolsz, de imádod a játékos közeledést, a huncutságot. Egy párkapcsolat legyen szórakoztató és izgalmas, tartogasson meglepetéseket! A Nyilas lesz az, akiben mindent megtalálsz. Kísérletező fáradhatatlan, és mindig levesz a lábadról: mellette nem fogsz unatkozni.

Bak: megértésre vágysz

Visszafogottságod legendás, de aki nem ismert testközelből, el sem hiszi: bámulatos szexualitás rejlik benned. Nyilvánvaló, hogy csak a partnered ismerheti ezt az oldaladat. A Rák lesz az a partner, akivel megértitek egymást, és gyengéd érzékiségben tudtok elmerülni. Hagyja, hogy elcsábítsd, és szavak nélkül is tudja, hogy mire vágysz.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top