nlc.hu
Horoszkóp

Tökéletes karácsonyt tervez 3 csillagjegy

Ha Ikrek vagy, ne hagyd, hogy az anyós bekavarjon!

Az ünnepekkor jól bejáratott családi forgatókönyvek vannak a legtöbb háznál. Néhol szentségtörésnek tartják, néhol pedig örömmel fogadják az újításokat.

Egyáltalán nem furcsa, ha szeretnél változtatni az ünnepi szokásokon. Amikor a párod családjával szembesülsz, amikor gyerek érkezik a családba, mindig alkalom adódik arra, hogy egymás szokásait megismerjétek, és újakat kreáljatok. Kemény dió lehet, főleg, ha valahol nem veszik jó néven… de ne feledd: ez a ti életetek, miért ne lehetnének saját szokásaitok?

fényképező hölgy

A családod néha mindent jobban tud… / Fotó: Unsplash

Ikrek: örömteli karácsonyra vágysz

Rengeteg terved van, imádod a családi összejöveteleket. Szinte egy csapatépítésnek felel meg, ahogy összeszervezed, ki, mit csináljon, és hogyan tegye tökéletessé az ünnepet. Sajnos nem mindenki ilyen lelkes, az is lehet, hogy egy sértődött rokon, anyós megpróbálja szabotálni a terveidet. Ne hagyd magad, de engedd meg a többieknek is, hogy hozzátegyenek! A fa mellett már csak az örömnek lesz helye.

Mérleg: szebbé tenni a világot

A te új hagyományaid a szépségről, a fényről szólnak. Azt szeretnéd, ha a család érzékelné az ünnep csodáját, és megfelelő környezetben lehetne együtt mindenki, akit szeretsz. De eközben rád is hárul egy feladat! Ne felejtsd el, hogy az az időszak a belső értékekről szól leginkább. Időben hagyd abba külsőségekre való összpontosítást, és csak legyél együtt azokkal, akik a legfontosabbak neked.

Nyilas: ne akard annyira

Aki ismer, az pontosan tudja, milyen vagy. Nem te vagy az ünnepi mintaszakács. Nem te fogod kitakarítani, puccba vágni a lakást. Ideje elengedni, hogy másokat próbálj követni, inkább légy magad! Amilyennek imádnak! Vedd elő a gitárodat, írj egy családi karácsonyi történetet, és add elő. Szórakoztass, szeress: ez a legtöbb, amit adni tudsz, és erre senki más nem képes így.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top