nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek ideje rendezni az érzelmeit

Rakj rendet az érzelmeid közt karácsonyra!

A karácsony lehet újrakezdés számodra is. Ne indulj ebbe a csodás időszakba szomorú szívvel, haraggal vagy keserűséggel: nálad a kulcs!

Nem lehet teljes szívvel ünnepelni, ha folyton valami negatív dolog felé kalandoznak a gondolataid. Arra összpontosíts, hogy elengedj mindent, ami érzelmileg fogva tart. Ez lesz az igazi ajándék a szeretteidnek, de legfőképp saját magadnak!

ölelkező pár

Engedj el mindent, ami hátráltatna karácsonykor! / Fotó: Unsplash

Kos: dönts okosan

Kiválóan, gyorsan tudsz döntéseket hozni. De az érzelmek terén mégis folyton halogatod a tennivalókat. Úgy véled, a karácsony a pihenés, a nyugalom szigete lesz az életedben, de sajnos ezzel csak áltatod magad! Az ünnepi sürgés-forgásban csak még feszültebbé válsz, ha hagyod eluralkodni a káoszt a lelkedben. Nem a szeretteidtől veszed le az időt, ha magadra fordítod, és megbékélsz: épp ellenkezőleg, értük is teszed!

Szűz: bátran nosztalgiázz

Tudjuk, hogy utálod kimutatni a gyengeségeidet. De a múltba révedni, visszavágyni a gyerekkorba, érzelmeket kimutatni – ez soha nem gyengeség! Ha hiányoznak a gyerekkorod ízei, illatai, teremtsd meg magad körül! Mesélj a szeretteidnek arról, ami a fejedben jár, és nyugodtan engedd útjára a könnyeidet. Ettől fognak igazán tökéletesnek és valódinak tartani.

Bika: bocsáss meg

A makacsságod rengeteg kellemetlen percet okozott már neked is és a szeretteidnek is. Volt már elrontott karácsony, hatalmas családi perpatvar, mert az elfojtott érzelmek vulkánként törtek ki a feszült vacsora során. Most vegyél egy nagy levegőt, és tedd meg, amire senki nem számít. Bocsáss meg annak, akinek nem sikerült, vagy te magad kérj bocsánatot. Bízz benne, felemelő lesz mindenkinek.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top