Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 24-26. – Összebújós karácsonyi hétvége

Székelyhidi Ágnes | 2021. December 24.
Itt a várva várt Karácsony. Az égi folyamatok szerint pont annyi lehetőségetek lesz egy meseszép ünnepre, mint a viszályra. 6:3 arányban jobb esély látszik a békés, szeretetteljes, szerelmes összebújásra a szerelmi horoszkóp szerint. Ez igazán nagyszerű hír.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Karácsony mindig elvárásokról is szól. Te, a párod és az egész család szeretne valamit. Ügyes szervezéssel mindenki vágyait ki lehet elégíteni. Azonban elengedhetetlen, hogy a nagy vendégjárás közepette is odafigyeljetek egymásra. Minél többet érjetek egymáshoz! Simogassátok, öleljétek, csókoljátok egymást!

Szerelmes pillantás (fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pénteken minden türelmedre és toleranciádra szükséged lesz, ha nem akarsz Szent este összeveszni a kedveseddel. Egy ronda Szaturnusz – Uránusz fényszög szerint nem is ő hoz ki a sodrodból. De mivel ő van legközelebb hozzád, ő hallja a dühkitörésedet. Na, ez az, amit mindenáron el kell kerülnöd.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, ha nem jutott időd a lakás kitakarítására, függönymosásra, stb. Minden évben időhiánnyal küzdesz. Emiatt felesleges kiborulnod. Inkább tegyél meg mindent a jó hangulat megteremtéséért! Ezzel te és a szerelmed is jól jár. Hiszen az ünnep kettőtökről, a szerelmetekről és az összetartásotokról kell, hogy szóljon.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre egy idilli Karácsony. A kedvesed olyan édes lesz, mint a méz. El sem hiszed, hogy ilyen is tud lenni. Az elmúlt napok, hetek rohanása, kapkodása, stressze után még nagyobb ereje van a szeretetnek. És most minden létező módon ki akarja, sőt ki tudja mutatni, hogy mennyire fontos vagy neki, és mennyire szeret téged.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod családja belerondíthat a karácsonyi meghittségbe azzal, hogy váratlanul beállítanak, vagy elvárják, hogy ti azonnal átmenjetek hozzájuk. Minden eszközt bevetnek, hogy rosszul érezzétek magatokat, ha nem azt teszitek, amit ők akarnak. Na, pont ezt kell kivédenetek, és megvédenetek az ünnepetek békéjét.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden szempontból ez a te hétvégéd lesz. Csodás nyugalom száll meg. Akkor se idegeskedsz, ha nem leszel kész mindennel, ill. ha nem lesz tökéletes a pulyka vagy elreped a bejgli. A kedvesed nem ismer rád. Leesik az álla a csodálattól, és ismét beléd szeret. Az erotika, a vonzalom, a szenvedély a hálószobában teljesedjen be!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi másra nem vágysz, mint nyugira. Muszáj pihenned, ha nem akarsz fel-, vagy kiborulni. Az alkohollal ilyenkor óvatosan kell bánnod, mert hisztissé válhatsz. A kötelező dolgok elvégzése után lustálkodjatok közösen! A vendégjárást csökkentsétek minimumra! Így végre lesz egy kicsi időtök egymásra…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod ingerlékenységére tilos reagálnod, mert akkor egy lavina indul el, és annak nem lesz jó vége. Olykor te is kiakadsz a család vagy mások bénázása, értetlensége miatt. Most ő jár így. Segíts neki azzal, hogy meghallgatod, lenyugtatod, és megerősíted abban, hogy a kapcsolatotok harmóniájának megőrzése fontosabb!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az a hatalmas mennyiségű étel és ital, ami az ünnepi asztalra kerül, több hétre elegendő lenne. Pont ezért nem kell azonnal felfalnod. Inkább egyél többször keveset! Ha túlterheled a gyomrodat, elnehezülsz, és a szerelmed szerelmes közeledésére nem tudsz kellően fitten reagálni. Ez pedig sértődésre adhat okot…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen, ami garantálja a felhőtlen, meghitt, idilli Karácsonyt. Kivételesen minden a terveid szerint alakul. De ha mégsem, akkor is meg tudod őrizni a belső békédet. Mindez a párodra is jó hatással lesz. Ettől egy kivételes ünnepet varázsolhattok magatoknak és a szeretteiteknek egyaránt.

Együtt (fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pont pénteken lesz ez évben a harmadik Szaturnusz – Uránusz ronda fényszög, ami elronthatja a Karácsonyt. Amennyiben észreveszed, hogy mi vagy ki bosszant, gyorsan annullálhatod. Vagyis megszüntetheted. Szólj a kedvesednek, hogy nem ő okoz neked fejfájást! Nehogy attól rettegjen, hogy vele van bajod…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az alkohol most gyorsabban megárthat, mint máskor. A konyha veszélyes üzem: figyelj mindig arra, hogy hova nyúlsz! Ne kapkodj! Így elkerülheted a könnyen megelőzhető háztartási balesetet. Az is megoldás, ha nem egyedül akarsz mindent megcsinálni, hanem segítséget kérsz a párodtól.

Exit mobile version