nlc.hu
Horoszkóp
Kényszeres csillagjegyek karácsonya

Karácsonyi jótanács 3 kényszeres csillagjegynek

Mit szeretsz igazán a karácsonyban, és a két ünnep közötti időszakban? És vajon van olyan, mit nem? Ezek a csillagjegyek például, képtelenek magukat leállítani a szokásos pörgésből.

Itt a pihenés ideje! Vagy nem? Ezeknek a napoknak arról kellene szólni, hogy mindenki békében és boldogságban kipiheni az év fáradalmait, együtt van a szeretteivel, miközben élvezi az otthonlétet. Persze ez nem mindenki számára ennyire egyszerű. Ez a három csillagjegy nem bírja abbahagyni, amit éven át csinál, segítsünk nekik egy jó tanáccsal!

karácsonyi ital

Fotó: Unsplash

Szűz – a kényszeres rendrakó

Próbáld ki egy napig, csak egyetlen napig! Hogy összedől-e a világ, ha hagyod az ajándékok papírját a sarokban, és a száradó tányérok sem kerülnek egyből a helyükre. Jót fog tenni neked, ha most elengeded a tökéletes lakás, a tökéletes rend kényszerét. Mindenki tudja, hogy imádod, ha minden rendezett és nett körülötted, de még jobban fogják szeretni, ha végre felszabadult vagy és laza. Mutasd meg nekik, milyen szórakoztató tudsz lenni!

Oroszlán – a szereplési kényszeres

Ó igen, mindig, minden rólad szól. De tudjuk ám, hogy ez néha neked is fárasztó! A te próbatételed, hogy pár napig hagyd, hogy kényeztessenek, és cserébe ne csinálj semmit. Szeretnek téged úgy, ahogy vagy, nem kell megdolgoznod a figyelemért a folytonos szerepléssel. Ha rá tudod venni magad, hogy másokat segíts a reflektorfénybe, még menőbb vagy: adjanak elő a gyerekek, beszéljen az anyósod, te pedig emeld rájuk a poharad, és dőlj hátra.

Rák – a kényszeres ráhangolódó

Mindennek az ünnepről kell szólnia, és ebből nem engedsz fikarcnyit sem. Szervezet a nagyszülőkkel közös fotót, majd mentek a szomszédhoz, most ők jönnek, és biztos nem lesz elég a meglévő nyolc izzósor. Kell néhány fotó a karácsonyfáról, és ez a blúz sem elég karácsonyi! Tudod jól, hogy költözés közepette, papírdobozok mellett is megoldod a karácsonyt, ha arról van szó. A család nem a részletekre fog emlékezni. Lazíts, nézz egy részt egy cuki karácsonyi sorozatból, és mosolyogj szívből.

(via foreverconscious)

Ez is érdekelhet pihenés vízparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top