nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nem biztos, hogy jó gazdik lesznek

Kisállatot kaptak karácsonyra: de tudnak-e róla gondoskodni?

Mindig ellágyulsz a kisállatos videóktól… Gyerekkorod óta vágysz egy hatalmas bundájú cicára… Most pedig megkaptad! Biztos, hogy felkészültél rá?

Veled is megtörténhet, hogy élő meglepetést, azaz egy kisállatot kapsz karácsonyra. Az ajándékozó nagy valószínűséggel sejti, hogy az állatnak és neked szükségetek van egymásra, és úgy véli, hogy tudsz róla gondoskodni. A csillagjegyed viszont árnyalhatja a képet. Mit gondolsz, megbirkózol vele?

karácsonyi kutya

Nem lehet neki ellenállni / Fotó: Unsplash

Vízöntő: mi lesz, ha nincs kedved?

Becsületesen és nagy elhatározással vágsz bele a gazdi-létbe, roppant módon szórakoztat az új kiskedvenced. De mi lesz vele, ha nincs kedved éppen sétáltatni? Vagy ha épp  elvonulnál néhány napra a megszokott életedből, hogy teljesen egyedül legyél? Eszedbe jut-e ekkor is gondoskodni róla, vagy csak nyűgnek érzed? Tisztázd, mielőtt reményt adsz az állatnak, amely függ tőled.

Halak: őt nem zárhatod ki soha

Hajlamos vagy megfeledkezni a külvilágról. Ha még nincs gyermeked, és nem tapasztaltad meg a folyamatos készenlétben állást, erre tökéletes gyakorlat lehet egy hozzád illő kisállat. Előtte nem zárkózhatsz be, nem mondhatod neki: eltűnök egy kicsit, tegyél, amit akarsz! Ha úgy érzed, felkészültél, ne fogd vissza magad. A feladatok mellett rengeteg örömöd lesz!

Szűz: nem lesz többé ilyen a lakás

Még egy egyszerű vendégség utáni rendrakás is felzaklat. El tudod képzelni, ahogy egy játékos kutyakölyök felforgatja a lakást? Vagy éppen arra érsz haza, hogy a selymes bundájú cica szőrszálai borítják a kanapét, nem beszélve a karmolásokról a szöveten… Gondold át, hogy belevágsz-e ebbe a kalandba. 

Nyilak: a felelősségvállalás útja

Szeretsz utazni, ugye? Most egy olyan útra léptél, amin ha elindulsz, nem fordulhatsz vissza! Egy kötöttség, egy hatalmas változás került az életedbe. Gazdi lettél, és nem tehetsz úgy, mintha ez meg sem történt volna. Egyből kötődsz hozzá, titokban, de gyomorgörcsöd van: hogyan fogod megoldani? Csak elhatározás kérdése! Kaland lesz ez is, a javából.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top