Heti holdhoroszkóp 2021. december 29- – 2022. január 4. – Újholddal indul az új évünk

Székelyhidi Ágnes | 2021. December 29.
A Hold is ünnepel: az újévi újhold igazi ajándék, ami kitűnő lehetőség arra, hogy belevágj valami újba. Mivel a Nap és a Hold a Bak jelében áll együtt, a holdhoroszkóp szerint elengedhetetlen, hogy ez ne csak elmélet legyen, hanem konkrét cselekvés!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – december 29.: Az év vége vészesen közeleg. A Skorpió Hold mély lelki folyamatokat indíthat el benned. A Skorpió ún. vizes jegy, ami könnyeket is jelenthet. Ne szégyelld, ha sírva fakadsz! Nem biztos, hogy ennek szomorúság az oka. Lehetnek örömkönnyek vagy meghatottság is.

CSÜTÖRTÖK – december 30.: Ma is folytatódik a tegnapi, lelkedet felzaklató folyamat. Sírás helyett kezdd el összeszedni, hogy mi minden történt 2021-ben! Ha leírva látod, kézzelfoghatóbbá és konkrétabbá válik. Ezek után könnyebb hálát érezned. Emellett ne feledd, hogy a növényeid szomjasak! Locsold meg őket!

PÉNTEK – december 31.: Éjfél után kicsivel a Hold átlép a Nyilasba, ami magasztos stílust szimbolizál. Szívesen olvasol szent szövegeket vagy nézel bibliai filmeket. A Nyilas tűz jegy. Ennek szellemében gyújthatsz gyertyát, de semmiképp se hagyd őrizetlenül! És éjjel ne ess túlzásba se evéssel, se ivással! Az alkohol most gyorsabban megárthat, mint máskor.

BÚÉK (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – január 1.: Az új év első napján a Nyilas Hold továbbra is magasztos hangulatot hoz, amitől emelkedettebben nézel rá az előtted álló évre. Tele leszel lelkesedéssel és energiával. Ezt valami értelmes, építő jellegű dologba kellene belevezetned. Pl. a sport egy jó ötlet. De legyél óvatos! Melegíts be, és a végén ne felejts el nyújtani!

VASÁRNAP – január 2.: Este 19:34-kor lesz újhold a Bak jelében, amit a szilveszteri tivornyázástól függően tudsz köszönteni. Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj valamit! Nyisd ki a szemedet és a szívedet az újra! Minden, amire most rászánod magad, elkezd manifesztálódni. (Az újholdról lejjebb, a táblázat alatt olvashatsz részletesebben.)

HÉTFŐ – január 3.: Újhold másnapján, az újév első munkanapján a Bak Hold fegyelmet és hatékonyságot hoz neked. Még érezheted a tegnapi újhold hatását. Vagyis nem késtél le sem az újításról, sem a kívánság megfogalmazásáról. Tudd, hogy nincsen korlát: annyit újíthatsz, és annyit kívánhatsz, amennyit csak akarsz. A Bak Hold ad ehhez kellő józanságot.

KEDD – január 4.: A növő Hold új lehetőségeket “fúj be az ablakon”. De ne csak ezért nyisd ki! Egy nagyobb szellőztetés aktuális. Ugyanis a Vízöntő jegy a neve ellenére levegős jegy.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 29- 2022. 01. 04.

ÚJÉVI ÚJHOLD

Újévi ajándékot hoz neked a január 2-i újhold. Nem csak az újévtől rendkívüli ez az újhold. Hanem attól is, hogy – bár az újhold a Nap és Hold együttállása, de – most nem csak a Nap és a Hold áll együtt, hanem ott lesz a közelben a Vénusz és a Plútó is. Vagyis összesen négy bolygó együttállásával ajándékoz meg téged az újhold.
Ez a nagy bolygótömörülés a Bak jelében lesz. Vagyis elsődleges értékek: megbízhatóság, kitartás, komolyság, elszántság, tervszerűség, fegyelem, ambíció és körültekintés. Soha jobbkor nem vizsgálhatod meg, hogy benned megvannak-e ezek az erények.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és tervezd meg, miben szeretnél/tudsz újítani 2022-ben! Írj listát zöld színű tollal! Fogd fel az egészet úgy, mintha a bolygók főpincérjének adnád le a rendelésedet!

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Amennyiben Bak szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében muszáj egy pillanatra megállnod, és kitalálnod, hogy melyik életterületen a legsürgetőbb az újítás. Az újhold segít. Az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen üdvös. Akkor is élvezheted az újhold kedvező hatását, ha a Bika vagy a Szűz jelében születtél.

Az újhold 2-án 19:34-kor lesz, de még 3-án egész nap is érdemes meggyújtanod a zöld gyertyát, mert 3-án még 2 bolygóegyüttállás lesz: Hold-Vénusz és Hold-Plútó. És ne felejts el kívánni!

Exit mobile version