nlc.hu
Horoszkóp

Önostorozó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek az önostorozás bajnokai

A most következő négy csillagjegy szülöttei saját magukkal bánnak a legkeményebben...

Mérleg

A Mérlegek a kifelé rendszerint derűs, önmagukkal harmóniában élő emberek benyomását keltik, ezzel azonban gyakran az odabenn dúló harcaikat leplezik. A természetükkel ellentétes, hogy kifejezzék a negatív érzelmeiket, a felszín alatt azonban ezek annál inkább felerősödnek, és folytonos önostorozásban, szélsőséges önkritikában nyilvánulnak meg. A jegy szülötteinek sokszor kifejezetten nehéz elviselniük önmagukat, ám mindent megtesznek azért, hogy a külvilág szemében fenntartsák a róluk kialakult pozitív képet, ami azonban belülről fokozatosan felőrölheti őket. 

Skorpió

A Skorpiók a lelkük mélyén végtelenül érzékeny és elkötelezett emberek, azonban meg vannak győződve arról, hogy mások szemében nem elég jók és nem érdemlik meg az elismerést és a szeretetet. Kételkedéseiket inkább magukba fojtják és megpróbálják nemtörődömséggel vagy humorral álcázni. Mindeközben azonban folyamatosan vívódnak, a bennük dúló feszültség pedig akár betegesen féltékeny vagy paranoiás viselkedésben ölthet testet. 

Bőrdzsekis nő

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szüzek amellett, hogy perfekcionisták, a legtöbbször túlgondolják a dolgokat, ez a kombináció pedig egyértelműen hajlamosítja őket az állandó önostorozásra. Számukra csak és kizárólag a tökéletes az elfogadható, amit pedig nem csak másokon, de saját magukon is könyörtelenül számon kérnek. Magasra teszik a mércét, ám még ha meg is ugorják azt, súlyos önbizalomhiányuk okán akkor sem képesek megelégedni az eredménnyel, inkább hibát keresnek benne.  

Vízöntő

A Vízöntők született kívülállók, nem tudnak és általában nem is akarnak sehova sem beilleszkedni. Paradox módon azonban mindezért haragszanak is önmagukra, gyakran érzik úgy, hogy azért közösítik ki őket mindenhonnan, mert rosszak, mert valami nem stimmel velük. Bár magabiztosnak, sőt gyakran kimondottan beképzeltnek tűnnek, valójában nagyon is fontos számukra mások véleménye, elfogadása.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top